Monday, June 6, 2011

..:: 050609 to 050611 : 2 Years Already..& Counting! :) ::..

~
Happy 2nd Anniversary to us the bees! :)


Hari ni dua tahun yang lalu aku tgh bersanding sambil sengih2 atas pelamin bersama encet lebah..keke..dgn baju songket kaler purple..;p sedar tak sedar dah dua tahun kami jadi suami isteri eh..cepat betul..rasa mcm baru smalam bersanding..hehe..npk sgt menipu..:p 

Baru masuk 2 tahun tapi dah takde mood nk celebrate anniversary bagai..hehe..so smalam duk umah je..masing2 buat aktiviti masing2..lagipun encet lebah standby kerja..aku pulak, semangat sorang2 nk buat apam polkadot..pastu buat keje part time secara x sengaja..amik upah buatkn blog utk org..yg selebihnya, bergumbira tgok ulangan maharaja lawak kt youtube..(maklumla xde astro warna)..

Aku cuma request satu je..mintak makan mlm kat Kenny Rogers Jusco Bukit Indah..lama tak g mkn situ..diet ke lautan dalam..hehe..kira celebrate anniversary la tu..

Dah mkn baru ingt nak amik gambar..encet lebah blanje :)

Pas makan pi jalan2 jusco plak cari bahan nk cuba resepi baru malam ni..:) pastu balik umah, lipat2 baju..pastu main belon2 buih ngn mok..suka tgok mok kejar2 buih..hehe..buli dia..

My sexy mok! ;)

Sekian aktiviti hari anniversary ke-2 kami semalam..hopefully the bees will be together forever dan akan dikurniakan penyeri rumah soon...Amin. :)

6 comments:

sukahati said...

Happy anniversary!!

..::daria::.. said...

Thanks sweet sue a.k.a sorm! ;)

alifah@along said...

happy anniversary BEES..semoga berkekalan...amin..

Anonymous said...

..noma noma yey!! happy anniversary to u both! date wedding kite mmg dkt2 kan..ktorg dulu, selang dua minggu poonz, selang lagi noma.. insya Allah, kami doa, auntie noma ni dpt baby plak pasni, amin amin aminn.. all d best in life + chocolate2 tomey itu..

~amoi aka mama ayra~

faiezah said...

Happy anniversary noma :p
Semoga berbahagia hingga ke syurga dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.. take care.. (",)

..::daria::.. said...

Along ali..fah :
Thanks long..Aminnnn :)

Amoi a.k.a mama ayra :
Aah kan moi..tarikh kawen kite bertiga sume dekat2 kan..hihi..thanks moi..ko pun hepi belated anniversary! ;)

Aminnn sgt2 doa2 ko tu moi..aku pun harap pasni ada rezeki baby..hihi..thanks mendoakan :)

Btw, congrats jugak sbb dh nk masuk no 2 kan! ;) Alhamdulillah..

Faiezah :
Mekasih faiez..:D sweet sungguh ucapan..smpai ke syurga..aminnn..

noma pun doa faiez bahagia & kekal dgn suami smpai syurga juga..aminn :)