Monday, April 11, 2011

..::Haniati's Wedding Reception @ Bagan Lalang::..


Last two weeks, kami pergi ke wedding reception haniati @ Bagan Lalang. Haniati ni our kawan lama from Semesta. :) Kami dan beberapa orang lagi budak semesta tido kt homestay area situ. Satu rumah all girls, ada A'a, Ed, Erin, Syifaak, Sai, Yabeet, Sharminie + Dania..kami duk umah satu lagi ngn Penco and family :)

Malam tu kami pegi makan seafood ramai2 kat area tepi pantai..orang ramai gile.Perut lapar tahap gaban..makanan plak sampai bole tahan bas lembap..tapi overall ok jek..makanan pun ok la..takde la sedap sgt..takde la x sedap sangat..syukur je la ada makanan..hehe

Esoknya kul 11 am camtu gerak2 khas g dewan tempat reception haniati..pelamin dia sangat cantik! :) suka! Baju haniati pun cantik..;)

Haniati + Hanizam ..nama pun nak dekat sama..sweet :)

Pelamin yang cantik gile aku rasa..warna tema hitam + putih + silver :)

kami-kami semua ex budak semesta :)

budak Ra'id comeyy yg sgt manja ngn uncle hasbi nye :p 

Settle makan + amik gambar ngan pengantin, balik rumah kemas2 utk balik JB plak..singgah makan cendol+ABC dulu ramai2 kat tepi pantai Bagan Lalang tu.

All the girls + one boy , Ra'id :) ni kat depan homestay girls before g mkn cendol

Seronok wiken tu wpun sekejap, sbb dh lama x kumpul ramai2 ngn budak2 semesta macam tu :) btw..kat area bagan lalang tu ada satu resort yang sangat cantik..Sepang Gold Coast nama dia..dulu penah tengok dalam majalah Libur..dapat tgok dpn mata rasa macam wah..cantiknya resort atas air!kalau tgok on plan..resort2 tu membentuk pokok palma :)


Apepun to Haniati + Hanizam, semoga perkahwinan kalian kekal hingga ke akhir hayat hendaknya..aminn :) 



2 comments:

ummi mien said...

seronok kan kumpul ramai2. rasa cam jadi anak dara semula je.hehehe...cam kumpul ramai2 ms nak spm dulu2.

..::daria::.. said...

Aah mien seronok sangat! :) Kalau dpt serumah ngn korang lagi seronok..(tp nk tinggal laki kt mana plak kan) hehe..owh time spm..indah indah..sedar x sedar dah 12 tahun dh kita tinggalkn skolah kan.. :)