Tuesday, March 8, 2011

..::Short Trip to Sri Mersing Resort, Mersing::..

aaa
Last two weeks, aku follow rombongan cik kiah department IT encet lebah ke Sri Mersing Resort kat Mersing..short trip 2 hari 1 malam..konvoi 4 kereta..kami x bawak keta sbb ada org ajak tumpang naik keta besar mereka (baca : Estima)..:D iaitu keta encet daing + puan Q..mekasih daun keladi ye..;)

The Bees @ Entrance Sri Mersing Resort, Mersing, Johor :)

Pantai Mersing..5 minit jalan kaki dari resort..view from left 

ini view dari belah kanan pulak..angin sangat2 kuat

the girls ~ from left : Q, Afzan, Ita, me, Anis, Sab + Jijie ;)

the boys ~ from left : Daing, encet lebah, Epy + Adi :)

dan tak lupa ini budak Mok jugak ikut ;)

Wpun trip kali ni pendek jek, sempat jugak wt aktiviti macam2..aku kalo dh jumpa pasir pantai..xde keje lain mmg nk menconteng je la kejenye..hehe

Model trip yg poyo :p

Ahli2 rombongan cik kiah

untuk si Mok mesti ada juga ;)

the boys ada aktiviti diorang sendiri..main layang2 epy..since kt sana angin mmg kuat giler..sesuai sgt la kalo nk main layang2..:) 


Panjang lg cerita tp mcm x cukup masa nk taip panjang2..pendek kata..Sri Mersing Resort ni not bad la kalau nk stay utk bercuti ke hanimun ke..cuma pantai kat area tu agak keruh airnya..mcm x berapa sesuai nk mandi..eniwei, trip ni wpun sekejap, tp best! ;)


3 comments:

..:Sab:.. said...

nape Mok was here tu takde kat album fb? hehehe...
org kata nak air cantik lepas bulan april ke atas...kan.. :))

~ini an~ said...

mok remind me to someone called me MOK huhuhu

ummi mien said...

Mok yg comel. Nama Mok ni mengingatkan aku pd abg yabeet. hehe...