Tuesday, March 8, 2011

..::Parcel Dari Orang Puchong ;)::..

aa
Last month, (gile lama cite dh berkulat ;p) aku ada dpt satu parcel dari miss anie yg tinggal di Puchong..hehe..isi kandungan parcel tersebut adalah seperti di dalam gambar di bawah..sebenarnya ada 4 benda..ada satu pensel, tp itu encet lebah dh amik..


Postcard, Fridge Magnet Brunei + yang bulat tu from Bandung ;)

Aku adalah sgt2 suka fridge magnet yang Anie bagi ni..;) ye la..nak pegi Brunei or Bandung sendiri entah bila..

blakang postcard itu ada tulis ayat2 ini yg menacingkan hati saya..sob2..apa? x nampak? mmg aku sengaja kaburkan bagi korang x  nampak..keh keh..

Anyway, thanx a lot anie..sangat sangat sangat touching dapat hadiah2 ni semua..sob sob..terima kasih daun keladi eh..lenkali kalau pi obersea lagi belikan la lagi..hehehe..btw, semakin bertambah dh fridge magnet kt fridge akak (kebanyakan bukan pegi sendiri pun..keke)..muchas gracias!! \(^_^)/



1 comments:

honey bunny said...

heheheh.. parcel kecil-kecilan jek kak.. :)