Tuesday, March 29, 2011

..:: Effa & Sote's Wedding :) ::..



It's been a while since my last post huh? :p Bz mengalahkan menteri..banyak cerita tertunggak nak curah kt sini tapi asyik la takde masa..kat rumah sangat la malas nak bukak lappy..ok mari baca cerita yang paling basi sekali..pasal akak kawen! ;)

Akak nikah hari jumaat petang hari jumaat, 11 March 2011 at Galing Besar..kampung aku belah mak yang kitorang sume panggil rumah biru pasal rumah nenek aku tu warna biru..kenduri keesokan harinya pun buat dekat umah biru juga..tema : silver, hitam + putih..

pelamin akak..hasil sentuhan my mom :)

akak & sotel selepas majlis akad nikah :)

ni hari keesokan harinya..kaler tema silver

ni coklat aku buat utk hantaran akak :)

Then hari Ahad menyambut menantu kat rumah atuk pengantin lelaki dekat Nenasi, Pekan..tema hitam putih..kt rumah pengantin lelaki ni tak bersanding..makan2 kat meja beradap jek..aku kena duk sebelah akak..teman org sakit kaki tu..hehe..bes apa duk kt meja pengantin..orang lain x dpt makan puding macam aku..;)

ni outdoor shooting diorang kt area umah kt nenasi..akak tu x bole pegi jauh2..kaki sakit lagi..tema hitam + putih tahi cicak..hehe

Aku doakan akak + sote akan bahagia sehingga ke akhir hayat..dapat anak2 yang ramai dan soleh..to sote..welcome to our big family! :)



2 comments:

..:Sab:.. said...

mana gambo org yg duduk makan puding sblh pengantin tu??

..::daria::.. said...

orang tu low profile..biar la pengantin je yg glamour..hehe