Tuesday, March 8, 2011

..::Afieq + Coklat ABC + Dating With Cikpid :)::..

~~~
Si Cikpid ini ada order chocolate dgn aku khas utk anak bujangnya, si Afieq Najmie yg dh semakin besar dan hensem..;) so kami berjanji-janjian berjumpaan di Ani Sup Utara kt Taman U..lgpun mmg dh lama x dating sama2..:)

Afieq + Mama :)

Afieq beramah mesra dgn Uncle lebahnya..;)

ini la coklat ABC yg dibuat khas utk Afieq :) 

Aku sgt suka idea si pied ni buat coklat huruf2 A smpai E ni utk menggalakkan si Afieq suka pada ABC..brilliant idea kan? kebetulan si Afieq ni adalah kipas susah mati coklat..so pendekatan yg fun mcm ni mmg sgt sesuai la utk kanak2 belajar ABC dgn seronok..:)

Yam, nnti Afieq dh pandai ABC..order ngn aku huruf seterusnya ye..eh tapi mebi masa tu ko dah pandai wat coklat sendiri..hehe ;)

0 comments: