Friday, February 18, 2011

..::Ngeteh Siang + Malam::..


Korang suka ngeteh? Dulu zaman2 student, suka betul g ngeteh rempit ramai2 kat mamak..balik kelas..ngeteh..balik futsal..ngeteh..balik dating..ngeteh..eh. So balik dr kenduri kawen Joe..kami singgah la tempat kesayangan kami dulu..minum2 smbil makan coklat..hehe

Tempat famous untuk ngeteh bagi student2 UiTM Shah Alam..Hakim Seksyen 7 :) 


Encet lebah + matle kusyuk tgok tv 

che kie + che nie

che wawa + che along..gelap pulak gambar..tp ni je yg ada..:p

Patutnya gambar diorang ni la yg kena terang dari org lain sebab diorang penaja utama penginapan aku aritu..;p mekasih ye cik berdua..jasamu dikenam..hehe..nnti turun JB plak tido umh kitorang..

Malam g ngeteh lagi..dekat2 dengan penaja je..dah berjanji-janjian dengan anie nk jumpa dating kat situ secara berjemaah..:D dah lama gile tak jumpa anie..hari2 borak tapi x nampak muka..sgt seronok berjumpa2an..wpun masa agak singkat..tp ok la kan dari x jumpa langsung..seb baik anie duk area Puchong..dekat je ngn Sri Kembangan..:)

miss anie :)

ada iras x?dulu kt UiTM ramai org cakap muka kitorang lebih kurang ;p

penaja yg berpura2 x sawan kamera :p

chicken chop sedap kt kedai makan tu..Seri Kembangan Paradise :)

Lepas kenyang seround..dn lepas anie, along + wawa berpenyakit mulut..(aku tak,aku diam je dengor)..kami pun gerak2 khas pulang ke rumah..anie balik naik baby blue nye yang senget dgn kwan dia..

ntah taun bile bole jumpa lagi korang sume..sebab tu kalau turun KL..tapau habis jumpa kawan2 yg dh lama x jumpa..:)


6 comments:

:: wawahudA :: said...

misteri sungguh akan kesengetan kete anie mlm tu...

hahahahahha

honey bunny said...

senget keta tu hanyalah propaganda puan noma.. hahahha.. BTW, kak, sye rase gambo kite tu, obviously sy lg gemok dr akk.. huhuhu.. pasni nak pakai baju itam sokmo.. hahah

..::daria::.. said...

wawa :
hahaha..kalau dia x alih keta dia dulu..mmg smpai pagi la kita debatkan kesengetan keta dia tu..haha

anie :
apa pulak akak..tu sume salah jalan tu..ilusi optik betul la..haha..

teknik posing tu kena betul..baju hitam mmg satu cara penyamaran yg berkesan!hoho

..:Sab:.. said...

kalo dah makan chicken chop... bkn la ngeteh lagi namanya tu... hihihi.... ;p

alifah@along said...

ngeteh at Hakim mmg byk kenangan kan...tp, sampai hari ni, aku pelik , knp ngeteh??knp tak ngekopi ke, ngenes ke??hehhehee....kami selaku penaja, mengalu-alukan kedatangan kwn2 kalau sudi tidur di teratak buruk kami ni...hehhee

Cikpid said...

ni namanye ngeteh dan ngecop..hahaha :)