Friday, February 11, 2011

..::My Brand New Homemade Chocolate Blog! ;)::..

aaa


Lately aku adalah sangat sibuk..sebab baru je memulakan bisnes kecil-kecilan menjual homemade chocolate :) Dah hampir sebulan aku buat coklat dan so far alhamdulillah ada la beberapa order yang aku dapat..mostly dari kawan-kawan + officemate :) 

If korang berminat nk tengok2 hasil keras tangan aku buat coklat..or ada yg berminat nak order..sila2 jangan malu jenguk blog coklat aku ni okies! ;)




4 comments:

lydzar said...

congrates noma!! semoga berjaya dalam bisnes baru yer

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

chaiyok noma! cantek sungguh coklat stoberi ko ni haa..kalau dah mmg tangan seni, buat ape pun jadi..hehehe..

aku list kan blog ko dlm bloglist kat blog coklat aku eh..ko pun lawat2 la blog aku tu..hehhe..

http://mychocs4u.blogspot.com

..::daria::.. said...

Lydzar : Thanks a lot liza! ;) so sweet of u..hehe

Aini : Hehe..mekasih aini..tp mana bole lawn ko sifu..hihi..aku baru sebulan jagung..ok nnti aku masukkan link blog kt blog cokelat aku eh..blog tu x siap lg sbenarnya..;) hehe

Anonymous said...

..mmg mcm pro la cekelat2 pn.noma ni..dh mmg terkenal dr dulu noma ni org yg sgt creative.. suke suke..moga sukses ye..nnt if ade ape2 event akan ku order..

~nurul aini@amoi