Thursday, February 24, 2011

..::Memberi & Menerima :)::..


Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima. Tapi kalau dua2 memberi dan dua2 menerima..laagii baik. :D 

Gembira sebab company bagi 'nice surprise', aku bg encet lebah hadiah tapi aku suh dia pikir sendiri nk beli apa. :) 

Encet lebah bawa aku ke kedai ini :)

sessi beramah mesra sebelum memilih

the chosen one :)

Sebenarnya kat umah dah ada gitar kapok murah warna hitam satu. Aku punya zaman tuk kaduk. Nama je ada gitar. Main tak pandai. Haha. Encet lebah pun ada jugak tapi dia dh bagi kat adik dia. :)

Aku jugak mendapat nice surprise dari encet lebah. :D Masa aku duk mengajar kelas coklat kat umah, dia ke Kota Tinggi buat benda di bawah ini. Suka. Suka. :`)


Mekasih yang :`)

Suka sangat2 sbb dh berkurun aku asyik dengar radio je dlm keta..haha..cd player rosak..pastu beli modulator..tak function pulak..speaker pun pecah..redha jek..hehe..bila dh dpt radio + speaker baru ini..sangat2 suka! ;D ada USB port lak tu..lagilaa sukaaa...itu benda pink yg ada tergantung key chain bear tu penuh dh aku masukkan lagu :D 




4 comments:

:: wawahudA :: said...

nice....bape RM weh radio baru??

..::daria::.. said...

Encet lebah kata sikret..hahaha..jap aku YM ko..:D

ciPuding_7 said...

wah.. menarik tertarik...
mmg cun la..
wawa pon nk tukar ke tu?
aku punya yg lama masih bernapas..
harap dpt la bertahan lama lg..
sbb skrg dah 'tercekik'..
kehkeh..

pasang lcd plak nomey..

..::daria::.. said...

Cipuding :
LCD?Haha..kang aku takut x konsentret bawak keta..asik dok la nk tenung LCD tu..kehkeh..ko la tuka LCD weh..bagi Aufa ralit skit..;)