Monday, February 14, 2011

..::Cuti Lagi?Yeay!::..


Esok cuti lagi. Asyik cuti je sampai rasa malas nak keje. To be honest, aku sangat suka duduk rumah skarang. Walaupun bukan la rajin sangat nk kemas rumah, tapi ntah kenapa suka. :D Malam ni aku akan pulun wat coklat. Ada beberapa order dari kawan atas kawan + officemate.Bole pulun hingga pagi sebab esok cuti Maulidur Rasul. :) 

salah satu order coklat mahu sebijik sebijon design macam ini :)

Dan ya..esok juga ada dua surprise akan tiba di rumah. Surprise apa? ;) To be updated later. 

Daria : Esok juga ada gotong royong masjid Nusa Idaman! :) 

2 comments:

..:Sab:.. said...

Dah bgtau..dah tak nama surprise leeee.. ;p

..::daria::.. said...

haha..tapi x bgtau ape jenis surprisenye..hehe ;)