Monday, February 7, 2011

..::BerBBQ Bersama Rakan Taulan :)::..


Terlalu banyak cerita tertunggak. Orang cuti raya cina, blog aku pun cuti..hehe..Mulakan dgn cerita yg paling lama skali dh berlaku..hampir2 basi mungkin? Xpe la..janji tercatat dlm buku online aku ni..:)


Date : 23 Jan 2011
Venue : Umah Mr. & Mrs. Bee
Time : 4.00 p.m - Late Night


Dif2 jemputan utk BBQ ni sume kawan2 encet lebah..mostly officemate dia la..mmg dh lama plan..dari taun 2010 kot..baru ni la jadinya..hehe..seronok buat makan2 utk kawan2..diorang pun sume ada menyumbang makanan..:) aku pun ada masak skit..so makanan adalah banyak dan meriah.. ^_^


antara kereta2 tetamu yang datang :)


all the ladies + one guy sesat ;p 
from left : kak jehan, sab, kak pidah, kawan anis, anis, afzan, ayu, jijie, Q, Epy the guy, me and shai :)


sesi bakar membakar kt luar umah..aku mmg x amik port..sume laki punye keje..hehe


from left : jijie, Q, sab, me, shai + ayu :)


melepak2 tgok raja lawak lepas kekenyangan 


sesi bergossip di dapur 

boys melepak kt luar umah


baby Mia Zulaikha..anak kak jihan + khairul


Kat bawah ni pulak sume makanan2 yang tetamu2 bawak..banyak giler! macam2 ada..hehe


otak-otak sedap by kak pidah + abang mali


cray fish also by kak pidah + abang mali khas di bawa dari Singapore (abg mali org spore)


sate yang byk gile dari sab + adi :)


cocktail khas dr mak buyung jijie + epy


puding cocktail + buah2an potong dlm kuah yg sedap (x ingt nama) by kak ani + ayu :)


ayam utk BBQ by anis + afzan :)


soto by tuan tanah kedaung :)

coklat also by tuan tanah :)


Terima kasih daun keladi eh korang sume sbb sudi dtg umah kitorang..bwak makanan..dah la tu siap tolong kemas lagi..hehe..jgn serik eh..


Daria : Gambar2 adalah ihsan Sab..mekasih byk2..puan tanah beezeebodi melayan tetamu..x sempat nk pegang kamera..hehe



4 comments:

lydzar said...

cantik coklat2 tu noma..

..::daria::.. said...

:) thanx lydzar..kalau rajin lawat la blog coklat aku ni..hehe

zealouschoc.blogspot.com

tp in progress lg blognye..hehe

..:Sab:.. said...

buah2an potong dlm kuah yg sedap?
salad buah la noma! hahahaha... taper2..comel gak nama tu... ;p
kitorg pun happy malam tu... terima kasih byk2 tuan rumah.. next session kita plan kat venue lain pulak ye!

Norma Zali said...

Aah la sab..salad buah! penat pikir tadi apa nama dia..thanx ye!hahaha..

sama2..hehe alrite pasni plan kt venue lain pulak..;)