Thursday, December 23, 2010

..::PMR SEMESTA::..



Even dah 10 tahun meninggalkan SEMESTA, aku tak pernah lupa sekolah aku itu. Merujuk kepada status fesbuk Cikgu Sayed yang aku cilok kt fesbuk tadi kat atas ni, aku tumpang bangga. Syabas SEMESTA! :) 

2 comments:

ummi mien said...

wah...ko ada FB Cikgu Sayed? Bagus nye ko still connected lagi. Aku jarang bukak FB. musti la tahniah gak kepada ex semesta. kurang2 ada kecemerlangan kita ada kesinambungan kan?hehehe...tapi gempak gak tu sampai 5 subjek dpt 100%A. seingat aku zaman kita dulu yang 100% subjek KH ngan agama je.

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

wah, mien..ko pun ingat lagi result kite semua? aku xingat,cume result aku je yg aku ingat..ngeh ngeh ngeh..
anyway, tahniah jugak pada adik2 ni sume..cayalah!