Monday, December 13, 2010

..::Last Main Boling Tahun 2010..Hopefully!::..


Tahun 2010 ni aku rasa kerap sgt main bowling..baik suka2..tournament opis organize ke..main ngn family ke..aritu rasanya baru jek main boling ngn amly masa diorang turun sini aritu..laswik hari jumaat main lagi..organized by opismet..dah la asyik2 main kt tempat yg sama..aku rasa..tempat boling tu pun dh bosan tgok muka aku..


Ni kali ke-3 rasanya join boling tournament ni..before this aku g sorang2 jek..sbb kebetulan encet lebah keje..ni first time dia  join..laki bini dia bg satu team x terpisah..hehe..lagi 2 orang team aku my chinese colleague..


my team..Mr. Chai, Mr. Bee, Mrs. Bee + Miss Cynthia


kalo pandai carikla mana aku


habis game terus balik g teman encet lebah main futsal pulak kt millenium taman anggerik..aku follow jek..xde hati dn perasaan sgt pun nk stay tunggu diorang announce result..dah tau dah mesti tak menang..haha

Daria : Asyik main boling jek..bila la nk merasa main paintball pulak eh..

2 comments:

honey bunny said...

saya tau akk yg tengah pegang bola kuning tu kan.. hahahah.. sile post adiah eak..(sebab tekaan btol)

..::daria::.. said...

xyah pos2..akak g anta dpn muka pintu umh awak nanti..sbb dpt jawab soalan yg giler susah tu..haha