Friday, December 3, 2010

..::Audit Week..Penat Dowh!::..

Bila ada audit, huru hara sungguh opis..keje sendiri banyak, tmbh lagi dgn request macam2 dari auditor..pengsan..+_+ waktu rehat tadi,kul 1-2 pm, malas nk kuar..penat..ingt nk berehat..tapi x dapat jugak..sbb..mulut mokcik bising pasal keje..ish x paham la..pok pek pok pek..ni time rehat tau tak ndok?diam laaa..nk je aku salotape mulut tu..


to make it worst, surau kami di opis ni dh lama xde..dh dijadikan bilik bos2..nk buat mcm mana..x digantikan smpai sekarang..sob2..kalau x bole jugak wat port nk berehat..skang nk solat kene solat kt strong room (baca : bilik kebal)..dh nama bilik kebal..xde kipas ekon sume..lampu semata2..dan dikelilingi dokumen2..ada satu bilik kosong dlm dept ni..slalu tu jadik tmpt solat..tapi..auditor plak berkampung kt situ dari senin aritu..


tinggal satu je solution..utk aku 'berehat' dgn tenang..tanpa orang tunggu queue mcm nak solat kt bilik kebal sbb space muat2 sorang je nk solat..tanpa ada suara2 mokcik pok pek pok pek..nak tau kat mana? ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kat sini! cuma gajah ni x main tepon jek..hehe ;D

Daria : We'll be off to Seremban for Wallid's wedding tomorrow till Sunday.Happy weekend all! ;)

3 comments:

lydzar said...

alamak, muat pulak gajah ni duduk atas toilet pink tu..cute sungguh!

happy wiken too!

~ini an~ said...

lagi sedih dari 'surau' kita kt HAHAHA ass ker?situla surau,situ la pantri,situla store...situlah tmpt tido hehe

:: wawahudA :: said...

sedey nok..cam aku kat gelang patah la...surau kam bilik drawing stor filing...


i alsoo will be away to kuantang & ganu kite....

see u thursday yaww...