Monday, December 13, 2010

..::Aktiviti 12.12.10::..


Bila kemalasan menyerang di hari minggu, so mari la kita makan di luar..encet lebah tak mo makan nasik..so aku suggest makan kat Kenny Rogers Jusco Tebrau..lagipun dh lama x makan set quarter meal yg sedap itu..nyum2..teringat zmn dulu kala masa keje kat HA..asal dpt gaji jek..g makan ramai2 kt Kenny Rogers Sunway Piramid dgn an, jai, che kie & arwah ramin..


Quarter meal..black pepper..side dishes..mashed potato..macaroni cheese and coleslaw..stiap kali dtg sini pun meal ni je la yg aku akan order..same goes to encet lebah..cuma aku suka ayam putih/isik..encet lebah suka ayam merah/tulang


air pun nak sama..coffee mocha..sehati sejawa la katakan


chocolate muffin..aku suka mkn kerak bhagian atas dia jek..hehe


lepas makan..jalan2 cuci mata..tgh bulan ni..tgok je la..pemandangan agk sesak + sendat..org ramai gilos shopping utk krismas agaknya..kul 5 pm camtu gerak g Stadium Larkin pulak..tgok bola..PTP lawan team apentah..aku layankan aje..lgpun dh lama x masuk stadium tgok org main bola..first & last aku masuk stadium tgok bola, Pahang lawan Selangor dulu..ntah taun bile masa tu..aku blom abis skolah lagi rasanya..


Pintu dpn yg x bukak..wat ponek yo mundar mandir kat sini..huhu

at last jumpa pintu masuk setelah masing2 ketibas

PTP lawan team apentah..aku x amik port sgt org men bola ni..mak x minat nok..tgok suka2 je bole la..

jarang2 encet lebah ni nk pakai spek dia tu..kalo dia pakai tu maknanya penting la event tu 

Abis tgok org main bola..pegi pasar malam kt tepi stadium tu pulak..dh lama seh x pegi pasar malam..aku beli mee hoon sup, tau fu fa + air asam masin..encet lebah beli nasik goreng cmpur kue tiow goreng..eh apesal aku beli lagi byk dr dia..:p 

pasar malam sebelah stadium Larkin

pastu balik umah..kemas2 apa2 yg patut..gosok baju keje sume..join tgok bola lagi kt tv pulak sepam..pastu went to slumberland..zZzZz..

2 comments:

..:Sab:.. said...

gambar coffee mocha tu sgt menggugat rasa di tekak ini.. uhukk...
hasbi pakai spek ehh...hahahaha kalo tak.. kecikk je mata tu.. tp bukan nampak ponn..kann...

..::daria::.. said...

sgt sedap sab air itu..lemak berkrim..smooth jek lalu kt salur esofagus..hehe

aah..mmg kalo x pakai spek..kecik2 je mata dia tu..

org x rajin pakai spek mcm tu la..nk tgok muvie..nk drive malam2..baru pakai..;)