Saturday, November 27, 2010

..::Why Do I Have To Work On Saturday?::..



Tajuk di atas tiada kena mengena dengan cerita di bawah.Sekian harap maklum.

Tak pakai wallpaper tuzki lagi dah..i need wallpaper yang bole menceriakan hati untuk bekerja di hari Sabtu yg indah ini 

Jika anda duduk kat kusi beta dan menghadap pc dan menoleh ke sebelah kiri..ini lah hasil pemandangan yang  anda dapat..timbunan file kertas dan ape2 lagi mak nenek ntah

ini pula pandangan di sebelah kiri..penuh dgn nota2 yg aku dh tgok hari2 pun masih tak ingat2..notice the magnet yang warna warni itu?

magnet2 berupa muka haiwan2 comel ini adalah dari wany si joyah ;)

Daria : Sekian laporan boring di hari Sabtu.

3 comments:

alifah@along said...

magnet2 berupa muka haiwan2 comel yg dari wany tu comel :) ko tgk je binatang2 tu, pasti ko jd semangat balik...hehehehe

..:Sab:.. said...

notes kat board tu..bkn ke belah kanan?

..::daria::.. said...

alifah :
aah eh long..betul2..penaik semangat..tgok je magnet2 tu terus teringat wany dn bole buat muka ada senyum.. ;)

sab :
aah la sab..belah kanan..hahaha..teruk dah noma ni..kiri kanan pun fail.. :p