Thursday, November 25, 2010

..::Kemaruk Duit Syiling::..



Tetris old skool - beli kt pasar malam Raub

Dulu masa kecik..sanggup gaduh2 ngan adik sbb berebut nak main game Tetris yg tgh hot masa tu..pastu up skit main gameboy..bukan aku punye..adik aku punye tapi aku slalu menyemak nk pinjam wpun dia kedekut..dia x bagi aku sekeh..masa tu bole la nk sekeh2..dia kecik lagi..cuba sekeh skarang tengok..:p


pas tetris up skit main game kt tibi..masa tu kemaruk main Mario + Luigi ni

satu lagi game yg agak addicted..Contra nama dia..siap main smpai habis level tu..masa tu kira hebat la game ni..:p


masuk u, pun addicted main game..game paling berhantu bagi aku ialah The Sims..syok sbb game tu bole main2 bina2 rumah sndiri..pastu ngorat2 orang..pastu kapel..kawen2..tup2 dh ada anak..haha..siap sanggup aku save x nak main game tu until lepas exam..konon2 reward pada diri sndiri la sbb dh study rajin2..poyos..pastu amik ko main game tu dari balik exam sampai subuh esoknya..hehe..


ini The Sims yang awal2..skang dh macam2 game dah Sims ni ada..

skang dh tua2 ni main jugak game..sama naik laki bini..:p mula2 kawen aritu kemaruk main Monopoly..siap lawan2 laki bini score sapa lagi tinggi..uhuk..ntahapa2..lebih baik bersaing sapa lagi byk buat amal ibadat..jgn contohi kami..hehe


game monoply ni ala2 Saidina

ni yg terbaru..masing2 dh tersangkut kat game Coin Dozer..game biasa2 je pun sebenarnya..tapi..ntah..serius sangkut!sampai nk tido pun bole op op lagi..haha..mengong..sape nk try main game ni bole donlod kt sini..kalo nk tau cheat trick dia kelik sini..hehe..selamat kemaruk duit syiling! ^_^ 
 
 game ni buat 'kami' x lena tido..ntahapa2 


kena tolak duit2 tu gunakan coin yg ada..kalo duit habis..kena tunggu 30 saat baru kuar coin baru seketul :p menguji kesabaran! 

6 comments:

bubblymummy said...

hahah..ingat sy je hantu game coin tah hapa2 ni...tp skang dah boring dah main game tu..huhu sbb main sesorg je kan..awk ada geng main syok aa..

..::daria::.. said...

mmg ntahapa2 je kan game ni is?saya pun x paham nape saya bole sangkut..hoho..

naseb je laki pun jenis sama suka main game..;)

pawah said...

anas suka main poker kt fesbuk smpai aku yg tak reti main ni dah jadi terlebih terel dah.. hoho..

nak kena donlot game ko ni nomey.. aku dah lama tak main game yg save dlm hardisk ni.. slalu main game online je. smpai zuma pon main online je sbb carik link nk donlot tak jumpe.

ummi mien said...

ms kat u dulu aku layan game budak2. aku tak ingat apa nama game tu. game tu pal ko kena tebas sume rumput. pastu part mencabar bila ada anjing kejar ko. muahahaha...

alifah@along said...

o0oooo....mario n contra n tetris mmg best la....ada lg satu game masa kat u yg giler2 punya minat la..zuma games....sesudah bgnnyer dr tidor, mesti bukak pc, main zuma...sampai blh berangan, kalau duit yg kutip tu kuar dr pc..korg nk suruh aku byr ptptn pun blh...hahhaha...giler la...koya la...

..:Sab:.. said...

game tu ada kuar bunyi duit syiling eh..kecing kecing... camtu?
so time nak tido pun mesti tedengar2 lagi bunyi syiling tu kan.. hahahaha.....