Thursday, November 4, 2010

..::Dealing With Old Lady At Workplace::..





Kadang2 aku penat dikelilingi orang2 tua kt opis ni.Cakap main ikut sedap mulut.Tak reti nk jaga hati orang.Annoying.Bercerita tak habis2 benda yang aku tak nak dengar.After almost 2 years, bila aku meletup, cakap aku tak pandai bergurau.Aku tak pandai bergurau ke, korang yang tak pandai bergaul?Sigh...Ni la bahananya keje takde rakan sebaya..dikelilingi makcik2 annoying..lama2 aku pun jadik tua bangka sebelum usia. +________________+

7 comments:

mawarbiru said...

sbrlah norma..pemikiran mereka & kita x sama.. jgn biarkan kita jd mcm mereka..

lydzar said...

adeh la, kalau salah cakap kang kata orang muda kurang ajar eh..

makcik oh makcik..buat2 taktau je la kot

:: wawahudA :: said...

oiiii..tergamak ke ko nk tua sebelum usia??

sudah..jgn dilayan org2 camtu...biar dia sorg jek bawa dosa ngumpat ngata dia...

not a serious blogger said...

jgn jgn noma, jangan. mokcik2 mmg itu le fesyen nye. sabar je la k

..::daria::.. said...

mawarbiru :
sebab dh lama sabar la tu yg meletup tu..hehe..xpe..lepas ni norma sabar balik semula..;)

lydzar :
tu la pasal liza..ada yg pangkat mcm mak aku dh pun..sbb diorang mcm mak aku la..aku sabar jek..tapi x tahan beb..huhu

wawahuda :
hahaha..mmg aku x tergamak wa..tapi aku takut terjangkit di luar sedar..:p

masalahnye wa..bila aku dgr diorang ngumpat..aku dpt saham free sama..herm..

not a serious blogger :
hehe..ok k syida..sy akan cuba jadik penyabar kuasa patblas pasni..;)

Cikpid said...

noma..we are in the same boat..
jd aku tahu perasaan ko macam mana..x syiok kan..huhuhu

..::daria::.. said...

x syiok lansung yam..huhuhu..:(