Friday, November 12, 2010

..::The Cullen's Daughter::..


Dalam next Twilight film, Breaking Dawn..Bella and Edward Cullen akan ada sorang daughter..yang akan dilakonkan oleh seorang budak perempuan berumur 9 tahun, Mackenzie Foy..nama dia as anak Bella & Edward is Renesmee Cullen..aku suka sangat tengok muka budak ni..cute + cantik..baru 9 tahun tapi cantik macam orang dewasa..lagipun aku rasa mmg sesuai jek dia jadi anak diorang..bapak hensem mak cantik = anak cun giler! ;)


Bella & Edward Cullen (source : here)

Their daughter - Mackenzie Foy as Renesmee Cullen (source : here)

source : here

source : here

5 comments:

Zaza said...

hehe...dah ada kawan tgk citer vampire....:)

..::daria::.. said...

eh orang jauh..lama x nampak..;)

noma tengok cite2 twilight tu sume tapi tak sekipas-susah-mati macam mas..hehehe

honey bunny said...

WAJIB TONTON!!

alifah@along said...

along ni, satu pun belum tgk citer vampire ni..ntahla, takder org rekemen...best ke ma??ada dvd tak??hehehe..blh pinjam...

..::daria::.. said...

honey bunny : yeah!wajibul ghunnah!

along : hehe..kalo along suka cite romantik2..bole la layan ini cerita..tak rugi long tengok..hero hencemmm..auww..

apa?dvd?x main la dvd long..movie download jek sume..muehehe