Monday, October 11, 2010

..::Project 10.10.10::..


Cun eh tarikh 10.10.10?sebab tu ramai orang pilih tarikh ni utk berkahwin, bertunang dn macam2 lagi..aktiviti kitorang smalam g pekena nasik lemak TUTA yg dh hampir 2 bulan x pegi..sbb bulan pose + raya kan..syok gile..nasik lemak aku mesti lauk ikan sardin + sambal petai + telur goreng + nes tarik..pergh..mmg layann habis..


kedai sempoi tapi makanan..perghh..sodap! ;)


pastu balik umh basuh baju + pinggan + kemas umah sume..setel dlm kul 1230..tido jap smpai kul 3..pastu bangun balik siap2 nk g tgok muvie kat Jusco Tebrau..aku pasrah je kalo xde tiket Eat Pray Love tu..skali ada..yeay! ;) sblom pi tgok muvie kami pi makan dulu kt Rasamas..skarang Rasamas ni dh improve..dulu kena order kat kaunter..self service..skang dh ada menu hantar ke meja..menu dia cantik..gambar menarik + kualiti kertas bagus..dn ada waiter amikkan order..service dia pun bagus..air teh tarik siap ada biskut..dan cawan besar macam mangkuk..puas la minum..hehe..plus..ada kertas aktiviti letak ats meja..bole la kill the time sementara tunggu makanan smpai..


kertas utk alas atas meja


kt belakang kertas ada ni..hehe..bole buang2 masa sblom makanan smpai..


teh tarik semangkuk + biskut butter..nice!


siap makan ngam2 time muvie..so terus jln laju2 pi sana..dpt seat belakang sekali..syokk..view terbaikk..tapi..keseronokan x berpanjangan..sbb ada dua org minah duk tepi belah kanan aku..smbil tgok muvie smbil bersembang..dr pemerhatian aku..diorang ni baca novel Eat Pray Love tu kot..sbb skit2..haaa ni la si polan tuu..aa ni la tempat tu..konsentrasi aku terganggu dowh..ko nk ulas bole x ulas kt luar lepas muvie ni abis?aku hangin betul laa...smpai aku terpksa berpindah tempat..huhu..smpai abis cite diorang x abis bercakap lagi..eh..korang ni nk tgok muvie ke nk bersembang??bongokss..


satu lagi aku cukup x gemar orang tgok muvie bawak anak kecik..kalo ank ko duk diam2..x bising xpe jugak..ni melalak2..bising..ke hulu ke hilir..eeee...aku bayar dowhhh nk tgok muvie ni..bukan nk tgok + dengar anak ko memekak!sori kalo ada sapa2 terasa..tapi aku kena bgtau jugak..please la..jgn la bwk anak kecik korang pi tgok muvie..unless..u can confirm 100%, ank korang x kan ganggu orang lain..


2 budak pompuan annoying yg x tau manners time tgok muvie


disebabkan aku nk sgt tgok cite tu..aku terpksa ignore kan sume anasir2 yg x best tu..aku x bole cite lagi pasal muvie tu kat sini sbb ada 2 member aku x pi tgok lagi..hehe..overall aku sgt seronok tgok cite tu..almost every scene aku asyik senyum smpai ke telinga..hehe..seb baik gelap..bole aku layan feel sorang2..hehe..aku cuma x puas hati sbb eh..cepatnya habis cite ni..padahal dh 2 jam lebih..hehe..rasa mcm nk g tgok skali lagi..aci tak?hehe

tiket bakal di laminate wat book mark novel EPL :)

Daria : Stress berkurangan setelah tido cukup + mkn banyak + tgok muvie + shopping skit..good therapies! :)

7 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohh.my pren pun ckp cite tu best..iskk..nak g tgk gakkk...

btw,aku rasa gerai kesukaan ko adalah nasik lemak tu kan? nnt aku p johor bawak aku p sana eh?teringinnye!

alifah@along said...

owh...hamba sgt jeles...sbb tuan hamba tlh tgk diter tu...tp, nk tanya, mmg normal price JB ke rm 14 utk 1 movie??

alifah@along said...

*citer

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

huhu sian lahai nak tgk muvie terganggu ek.. bab yg berborak tu, mmg kuang ajau la kan.. dah tua bangka masuk cinema pun tak tahu adab dlm tu ke..?? heheh kalau lin selamba sound tu! hahaha
bab anak ni, lin slalu je bawa anak lin gi tgk muvie..tp cite yg diorg nak tgk la..kalau didi, suka cite robotik sikit..animation pun ok..kalau cite2 jiwang ni, jgn bawa la..konfem dia nak balikkk!!! hehehe

~ini an~ said...

tido jap dr kul 1230 smpai kul 3 tu xleh terima...huhuhu
dh lama x dpt tido 'sekejap' itu huhuhu

wawahud2 said...

laki ko siap nganjing aku lagi...
xpe...
biar la tiket tu dh peram ngan along seminggu pon..

harap xde pompuan annoying akan duduk sekitar aku nant...hehehe

noma said...

aini :
g la tengok aini..recommended! ;) aah aini..tu actually port nasik lemak peberet hasbi masa dia bujang dulu..skang dh kawen aku terjebak sekali..hehe

bole aje aini..ko dtg sini aku bawak g sana k! :)

along :
hehe..ala long..korang dh tgok kan smalam..amacam..bes x? ;)

hasbi kata RM14 tu utk cite box office..kalo dia tipu maknanya aku pun tipu la..hehe

lin :
hehe jgn la bwk budak tgok cite ni..confirm boring lin.. :p

an :
hehe..ajak la irfaan tido sekejap sekali an..hehe

wawa :
haha..aku tau..masa dia nganjing ko tu..aku ada kt sebelah..tukang gelak..haha