Thursday, October 21, 2010

..::Happy Birthday Adelina!::..


my dear Ed yang senyum kolget tu

Aku dh kawan ngn ed ni, almost 15 years..dari zaman berhingus lagi..zaman makan nasik kawah sama2 5 taun..zaman tudung bulat pakai pengeras..zaman fly2 g bandar raub time bulan pose semata2 nak g bazar ramadhan..zaman time skolah lagi dh sibuk2 sama2 minum jamu tea pahit nak kurus..sampai la skang masing2 dh keje..dh ada life sendiri..we still keep in touch..siap dulu zaman xde henpon lagi..rajin betul tulis2 surat..mcm bercinta pulak..haha..apatah lagi sekarang ni..teknologi dah canggih..tepon ada..ym ada..fb ada..:)

Hari ni, 21st Oct 2010 is her 28th burve day..:) Happy birthday Adelina Adenan..Aku doakan kawan aku sorang ni panjang umur selalu..dimurahkan rezekinya oleh Allah..dan diberikan rahmat yang seluas-luasnya,selebar-lebarnya..dan juga ditemukan jodoh dengan orang yang baik-baik..:) Aminnnn.....

Daria : I'm proud of her..dh la gigih sambung master..her thesis..4 flat!!clap3! \(^_^)/

4 comments:

honey bunny said...

epy besday kak ed...

mawarbiru said...

hepi besday to her.. selang sehari dari besday saya..
noma,sila amik award ye..

mawarbiru said...

sila jwb tag juga..thanks..

Adelina Adenan said...

nom!sungguh terharu!time kasih ye utk post dedikasi ini.bila kita doakan orang,malaikat bersungguh2 doakan balik utk kita.waaah!byknye reward yg ko dapat nanti!!!