Monday, October 25, 2010

..::Encet Lebah Di Kala Muda Mudi::..


Kali ni aku nk reveal muka encet lebah masa skolah menengah pulak..keh keh keh..penat aku gelak tengok muke innocent masing2..especially encet lebah..haha

kalo korang terer korang carik la mana dia dlm gambar2 kat bawah ni..aku dpt gambar2 ni sume kt fesbuk enol pagi tadi..dlm folder Young & Dangerous II..nama folder ganas..:p hehe..dh mintak permission tuan punye gambar..thanx enol! ;) 


lokasi mcm kt bus stand raub jek :p (tuan punye gambar yg pakai topi + baju belang2 hitam putih tu)

baju biru Le Coq Sportif biru tu..sume ada rasanya..aku punye dh ke laut :p

ikut pada gambar taun 98..maknanya masa ni Form 4

bus stop dpn skolah kot ni..ntah aku x ingt

ololo hepinye yang ;)

Daria : Rindu zaman sekolah! ^_^

10 comments:

honey bunny said...

kak..
gambo las baru dapat cam yg mane hasbi.. mcm bese, gelak guling2.. hehehehe

ummi mien said...

noma, gambar pondok bas tu rasanya bkn dpn skolah. pondok bas yg lagi satu tu.
ingat lagi hasbi yang suka nyanyi lagu KRU ngan faridwajdi masa form 1.sbb tu la aku kenal dia. suka buat2 bunyi lagu rap pastu bila kantoi wat muka blur.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

hahaha...
lawak lah nengok gamba lama2 neh..
ha'ah, betul..bus stop tu bukan depan skolah..kan depan skolah cantik je bus stopnye..hehehe..

ermm..kalau ditgk2 balik..kesian kita kan? even skolah asrama penuh,tapi tgkla kerusi dan almarinye..buruk kemain..huhuhu..

..::daria::.. said...

honey bunny :
gmbr last baru cam? ;p akak dh penat guling2 sorang diri smalam..hehe

ummi mien :
aah eh..bus stop dpn skolah kita cantik skit dr dlm pic tu..ooo ni bus stop yg dpn tmn perumahan tu eh?kalo tunggu kt situ dpt naik bas cepat skit..hehe

hasbi suka nyanyi lagu KRU siap rap2?hahahaha..point yg sungguh menarik!hahahaha..thanx mien! ;D

aini :
aku dh penat gelak sorang2 dpn pc ni smalam aini..hahaha..

huhu..dulu facilities x sehebat sekarang..loker kita buruk..skang diorang sume loker besi..dh la dulu dgn xde kipasnya..

wonder how we survived 5 years without kipas? T__T

bubblymummy said...

rindu zaman skolah jugakk!!
a ah laa..br teringat dulu kat dorm tadek kipas kan...
hahaha..skang ade kipas pon , cecepat nak on ekon..

bubblymummy said...

eh...ye ke tadek kipas kat dorm dulu ek? lupa dah ni noma....hubby sy pelik bile kata dorm kite dulu xde kipas..die xcaye..

..::daria::.. said...

betul la is..mana ada kipas dorm kita dulu..;)

dulu balik skolah panas2 pegi kt pintu locker besar..tutup bukak tutup bukak laju2 sebab nk angin punye pasal..hehe

satu lagi cara..baring atas simen dorm sbb simen tu sejuk..;p

not a serious blogger said...

dulu sapa ntah cakap, cikgu cikgi kat skolah kita tak nak letak kipas dlm dorm sbb nya nnt bahaya pada budak2 yg dok kat katil atas. takut putus kepala hahah -- apa punya alasan daa

..::daria::.. said...

ye ke kak syida..haha..memang ntah apa2 alasan!

jgn la pasang kipas siling kalo takut pale putus!..pasang kipas dinding..erm..skarang bole pulak pasang kipas kt dorm kan..

dh la xde kipas..xde plug letrik..dah mcm bilik stor..sadis..(-__-")

..:Sab:.. said...

Kiranya skang ni Hasbi dah agak cerah la... ;p