Friday, September 17, 2010

..::Raya Yang ke-8 di Opis::..


Sekejap je dh abis cuti raya eh?Jumaat minggu lepas waktu sekarang ni aku tgh lepak2 makan lodeh kt umh mak mertua kat segamat..jumaat hari ni aku duk lepak kat opis pulak, multi tasking : kerja opis dgn kerja2 mentenet..hehe..suasana opis?sunyi mcm kena langgar garuda..dept aku ni sume malay..ada 4 btg hidung jek arini..


aku malas nk upload gmbr raya kt FB..nape eh?lately perasaan nk berkongsi tu kurang dgn org awam..ye la..dkt FB tu bukan sume pun aku rapat sgt wpun ada dlm friend list..aku lebih selesa nk tepek2 or bercerita2 kt sini..sbb at least aku tau yg baca ni mostly mmg kawan2 aku..

raya taun ni mood amik gambor kurang..ntah nape ntah..tp ada la dua 3 ketul aku amik..buat kenangan..so ni je la yg ada..;p


1st raya @ Segamat, Johor


my in law family :)

2nd raya @ Pekan

raya ke-3 kat Galing

ma, amly & nini yg tgh pregnant 4 bulan kalo x silap

Daria : eh aku xde amik gmbar abah pun raya ni? owh kejam sungguh..ampun bah...huhuhu

3 comments:

Noly said...

Selamat ari raye cik noma sayam....

Btl ar, aku tgk pun muke mcm x de mood amik gamba...

Tp yg penting raye same2 family kan, 2 yg syok..

..::daria::.. said...

Selamat ari raya gak noly..:)

hehe..muka aku mmg toye jek sokmo..:p senyum x lepas..hehe..tp betul la raya taun ni aku x excited mcm taun lepas..ntah nape ntah..

eniwei, sok ko dh nak masuk satu 'kelab' dgn aku..gudlak! ;)

ummi mien said...

yeah. kongsi kat blog lagi best drpd fb kan. fb aku sendri dah berkebuk wasap. huhuhu