Friday, September 3, 2010

..::Merepek di Hari Jumaat::..



She started to feel demotivated lately.


Why?


It has been almost two months she had stucked in the no-window-room with disfunction air conditioner from 8.30 am to 5.30 p.m, almost everyday.(except Sunday)


Luckily the blue USB fan plugged in to the CPU is there to low down the heat.


But still, it change nothing.


With new environment she had never imagine before where people of her kind is getting lesser.


While the other kind of people become bigger in quantity..like they are conquering the territory..slowly.


Uncomfortable.


Demotivated.


Unwanted.


Solution?


Berambus la apa lagi!


tapi nk pegi mana?arghh...


Daria : Panas dowh!aku beli air-cond sndiri kang..

4 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

siannye ko noma..
dah report kat management ke?ni temporary je kan?

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

adeh..panas nye..sian noma.. dah la sekarang ni panas kan..hujan pun, hujan panas!..hmm.. share bilik ngan bos laa..hehehe

not a serious blogger said...

try discuss ngn HOD or HR maybe diorang ada solution

..::daria::.. said...

aini :
huhu..temporary jek aini..tapi dh lama sangat..dh la pose..panas pulak..sabor je la..:(

dh report..tp birokrasi yg sungguh menyusahkan..nk beli ekon x approve2 lagi..wth!

lin :
share bilik ngn bos?haha..harapan la lin..bos noma bukan kisah sgt anak buah dia panas kt luar ni..asalkan bilik dia berkabuss..sob2

kak syida :
dh report kak..benda seurgent ni pun nk kena buat approval paper + masuk meeting sume..huhu..dh 2 bulan dh ni..susah sgt diorang ni nk buat decision pasal ekon je pun?*sigh...