Friday, September 24, 2010

..::Meh Teka Mana Satu Aku?::..


Kalau korang pandai, cariklah aku dalam gambar2 kat bawah ni..sungguh hodoh modoh masa sekolah..dh la hitam..muka kerek..haha..tapi apapun..aku sayang kenangan2 aku kat skolah lama aku, Semesta yang terchenta..wpun bukan lah semua kenangan tu best2..ada jugak moment2 yg cam haram..but still..in 5 years time..itu semua la yang buat aku jadi 'orang'..


muka masing2 pailang abis..x bole blah tgok muka sendiri

 kat dewan besar

between school blocks

masa form 2..juara pertandingan lakonan sejarah


kat dataran depan dewan makan or 'dema'


posing mcm nak nasyid jek..haha..ni kat court Aspuri


girls kelas PMR 3:2..masa kursus motivasi PMR


old friends :)

thanx to erin..sebab rajin pi scan sume gambar2 ni..:) aku amik kat fesbuk ko erin..halal eh..btw, ada beberapa orang blogger dlm list semesta's friend aku..ada dlam gambar2 di atas ni..yang mana?esaimen utk korang carik sendiri.. ;)

Daria : Seronok kan time sekolah..keje nk enjoy jek..hanya pressure bile EXAM! ;p

13 comments:

lydzar said...

meh aku teka..kompom semua betul hahahaha!

ye ye mg kenangan abadi takkan luput dari ingatan

not a serious blogger said...

esaimen ni senang sgt la noma, jawapan semua ada di hujung jari akak ;p

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

haa..aku jugaa..senang amat!heheh..seb baik xde muke aku kat situ..phewww..

honey bunny said...

kak norm.. tgk gambo 1st jek dah tguling2 gelak.. sampai x larat nak tgk gambo akk seterusnya.. hahahahha.. (sambung guling sambil taip komen nieh.. )

wawahud2 said...

sungguh donat...
oppsss...
aku pon camtu gak zaman2 sekolah..

mawarbiru said...

bestnyer bila ingat kembali zaman2 sekolah dulu eh...

Cikpid said...

noma..gelak guling2 aku tgk muka pailang ko..

..:Sab:.. said...

noma! kita dpt teka muka noma yg mana! hahahaa.... dpt hadiah tak? ;p

kyra said...

gelap sngt.tak sure kamera tak pakai flash or org2 dalam gambar yang gelap.kahkah..so tanak teka ah:p

..::daria::.. said...

lydzar :
dh tentu la ko teka betul lydzar.. :p ko pun ada dlm gmbr2 tu..hahaha

kak syida :
senang sgt eh kak?hehe..ok nanti sy bg lg yg susah lebih skit..hehe

aini :
hehe..senang eh? :p eh xde gmbr ko eh aini?haha..anda bernasib baik! :D

honey bunny :
hahaha..takpe2 silakan guling..akak sndiri guling2 tgok gmbr sndiri..abis camne?hahaha

wawahud :
eh wa ko takkan x tau..masa tu mmg 'in' habis la kalo ko pakai tudung bulat2 mcm tu..haha..tu yg efek bulat seperti donat tu..haha

mawarbiru :
mmg bes mawar..one of the best memory is masa skolah kan..rindu! :)

cikpid :
haha..meh duet guling skali ngn aku n anie..hehehe

sab :
sab dpt teka semua?haha..terer2..hadiah?meh dtg umh mkn kue raya..hehehe

kyra :
hahahaha..blame the flash..:p

dulu2 pakai kamera kodak..xde chance nk edit bg cerah skit..haha

pawah said...

hahaha..
xleh blah tgk muka ko dalam gambar 1st tu..
hahahahahaha..

tp mmg dulu2 suma org pakai tudung mmg bulat gitu kan?
sbb semua org sama, x de sape yg nk gelakkan masing2..

..::daria::.. said...

ewah pawah..seronok gelak nmpk..

tp mmg x bole blah pun pawah..hahahaha

aah betul yah..dulu kalo sapa pakai tudung bulat tu kira aku la paling cun skali..

siap ada yg pakai pengeras tudnung buat dr plastik or kertas..hahaha

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hahahah noma!!!!!!! kita ke ituuu..?? hahaha lama tak tengok gamba masa skolah.. yela, mana leh delete kan..pakai kodak! hahaha pastu tempah , 50 posen sekeping! hehehe tp best kan.. walaupun, kdg2 rasa nak lari je!!! huhu tu dulu.. skrg bila ingat balik, syok nya kena denda kat tgh court tu...!!!! hahahaha ..gelap nye masa skola dulu.... bak kata kyra, salahkan flash cam tu ek! :P:P:P