Wednesday, September 1, 2010

..::Happy Birthday Akak!::..


kazen yg paling best in the world ^_^

Kelmarin, hari isnin 30hb Ogos 2010..is my kazen's burve day yang ke dot dot dot..Kazen aku ni tua dua taun je dr aku..korang kira sendiri la umo dia brapa..hehe..aku dh wish sambil2 nyanyi2 lagu burve day dgn wany ari senin aritu..tapi hari ni baru berkesempatan nk apdet kt blog..sbb dr jumaat smpai selasa aku cuti2 mesia with family..internet pun bercuti..:p

aku tanya dia nk apa as burve day gift dia..dia cuma nk frame tiga serangkai warna putih ikea..so aku belikan la..bukan selalu kan..setaun sekali jek..hehe..raya nanti la baru bagi nampknya..

eniwei..to burung gagak tua..ko memang dh makin tua..hehehe..tapi xpe..muka maintain muda..:p semoga ko panjang umo selalu..murah rezeki dan hidup diberkati olehNya..dan yang paling penting..semoga cepat2 bertemu jodoh dgn orang yang baik2..aminnnnn

5 comments:

wawahud2 said...

wehhh akkkaaakk terbaekkkk...
hepi besday!!

ciPuding_7 said...

hepi besday akak..
semoga selamat cepat dapat jodoh..
ewah..

honey bunny said...

epy besday akk.. cepat2 r KITE dapat jodoh eak... :p

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

noma..akak kenal aku lagi tak eh?nnt kem salam kat die eh? :)

..::daria::.. said...

wawa :
thanks on behalf wawas! ;)

cipuding_7 :
thanks on behalf juga yah..:)

honey bunny :
hopefully kamu berdua cepat2 ditemukan jodoh..:) aminn...

ain rusli :
hehe mesti kenal lagi punye la..;) ok nanti raya aku smpaikan salam ko kt dia..:)