Thursday, September 2, 2010

..::Apa Kaitan Kenyang Atau Lapar Dengan Shopping?::..


Azizi Ali (penulis buku Jutawan Dari Planet Jupiter) bagi tips dalam bukunya itu, sekiranya anda nk pegi shopping..makan la kenyang2 dulu..sebab..bila perut kita kenyang..nafsu membeli belah kita akan kurang..so dpt la mengelakkan dari terover shooping.. ;)


pic source : here 


pic source : here

Daria : sila makan kenyang2 before bershopping! ;)

3 comments:

lydzar said...

selalu kalau nk g shopping groceries, mmg tak makan dulu sbb target nk makan kt luar.

seb baik aku jenis beli apa dlm list je hehehehe

..:Sab:.. said...

dah lama giler tak shopping... even brg dapur... beli kat kedai runcit jek skang ni.. beli pun runcit2...hehe..

..::daria::.. said...

lydzar :
hehe..sebenarnya aku pun sama liza..makan kt luar senang kalo nk shopping..aku tau ko jenis org yg cermat liza..hehe :)

sab :
nape dh lama x shopping sab? bz eh + letih pose eh?hehe..sama la kita..shopping g kedai runcit sblah idaman tu jek..;)