Monday, August 23, 2010

..::Yuna Decorate..Dah Jumpa, Yeay!::..



Yuna's 2nd Album - Decorate

Finally, bertemu jodoh juga dgn CD Yuna Decorate ni dekat SACC smalam..:) setelah lama aku mencari..encet lebah janji nk belanja..suka.. ;) Dalam album ni ada 10 lagu..as listed below..


1.Gadis Semasa
2.These Streets
3.Penakut
4.Fireworks
5.Rocket
6.Random awesome
7.Permission
8.Cinta Sempurna
9.Decorate
10.Super Something  - Bonus Track


My favourite songs dlm album ni ada beberapa..yg aku rasa sedap dan buat aku rasa mcm nk berjoget2 is lagu gadis semasa..dengar rasa mcm nk gerak2 satu bdn..x tau la kalo korang dgr cmne kan..hehe..satu lagi aku suka lagu track no. 03..Penakut..lagu slow jek..dn agak sedih2 mellow2..dn paling last aku suka is Decorate..walaupun lagu tu sgt pendek masanya..2 minit pun x smpai..


overall aku puas hati dgn CD ke 2 yuna ni..ok la ada 10 lagu kan dr album first ada 5 jek..kejap2 kang eh dh pusing balik lagu2 dlm cd ni..:p so yang ni lambat skit nk ulang..hehe..


so sapa2 kipas susah mati Yuna..go get yours kat mana2 kedai CD or beli online bole juge..price of this CD..RM29.90..btw, i love the cover of this CD..very light pink with gmbr yuna yg macho gile.. :)


Kamus daria hari ini : Empathy - kebolehan meletakkan diri dalam kedudukan orang lain.

1 comments:

tikosh said...

owh i like super something more :D