Thursday, August 26, 2010

..::Selamat Hari Lahir Ma!::..


Hari ni, 24th August 2010 hari lahir ma saya pulak yg ke 48..selang sehari jek dengan tarikh lahir abah..Selamat Hari Lahir Ma...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki oleh Allah dan hidup sentiasa diberkati olehNya..nanti weekend ni kita celebrate sekali harung dgn burve day abah ye ma.. :)

This is my Ma :)

9 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

selamat hari jadi utk makcik normah!hehehe..rindu kat ma ko la noma..teringat die masak best2 dan jugak die penah mekapkan kite pastu kita pakai baju pengantin cantik2..bestnye time tu!hehhee..

..::daria::.. said...

thanks on behalf aini..:)

nanti raya jemput datang umh eh aini..bole jumpa mak aku..

ingt lagi ko eh..aku rasa masa tu kita form 4 ke form 5 kot eh..dh lebih 10 taun yg lepas..hehe..mmg best!tinggal kenangan je la..butik pengantin tu pun dh xde..

honey bunny said...

epy besday makcik.. semoga panjang umo n murah rezeki.. ble dah panjang umo n murah rezeki, ley decorate pelamin saye.. heheheh..
omaigod, kak norm.. so gojes r u nye sling bag.. *wink..*wink..

..::daria::.. said...

"Mekasih Anie",kata Makcik Normah dari kejauhan di Kuantan..:)

cepat2 skit carik calon anie..takut makcik normah dh x larat nk buat pelamin nanti..hehe

:D gojes eh?hehehehe...tocey..;)

mawarbiru said...

happy birthday to ur mom & dad..bestnye bleh celebrate skali..
smoga dipjgkan umo & dimurahkn rezki..amin..

bubblymummy said...

aiwa ... nomaa ... sy pon ingat lagi kisah itu!! dapat pakai baju pengantin,sapa akan lupa wehh... hehehehe
nway,happy bday to aunty normah..,tarikh ni anniversary saya :->

..::daria::.. said...

mawarbiru :
thanks mawarbiru..hehe..tu la senang bday2 diorang dekat2..bole celebrate sekaligus..hihi ;)

bubblymummy :
wahh..hepi anniversary is!semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..aminn :)

hihi..awak pakai cheongsam merah kan is? ;) aini pakai gaun pengantin putih..hehe..eniwei thanks for the wish is..

alifah@along said...

makcik normah dgn kak ma ni, tak mcm anak ibu...macam adik kakak gitu...tak tau la saper yg nmpk tua, atau yg nmpk muda..hehehhee...happy birthday kak normah la...hehhehee

..::daria::.. said...

hahaha..along tu nak kata aku nampak tua la tuu..;p

ni kalo ma tau ada orang panggil dia KAK normah (instead of MAKCIK normah)..seminggu tido senyumm smpai ke telinga long..hehehe

apepun..thanks long! ;)