Wednesday, August 4, 2010

..::Mood Telah Rosak Di Pagi Hari::..



~!!@#$#%^^&*&&*((**##%&!!!


Benda2 yang buat saya hangin satu badan di pagi hari yang mulia ini :


1. Bile ada kereta yg tuannya bongok potong queue kat tol tanpa memberi signal dan hampir2 merempuh kereta hamba di pagi hari yang mendung dan lebih memburukkan keadaan anda dh terlambat nk g keje. Tanpa byk soal,pagi2 terpksa buat aksi tokyo drift menghambat kereta kelisa sengap yg pemandunya kuang ajaq.Nyaris nk bg isyarat jari.Tapi cancel bila pk..eh kau ni..dh la pakai tudung + baju kurung..x manis sungguh niat.sudahnya,aku tunjuk penumbuk jek..bila smpai opis..rasa bongok pula perangai..pagi2 berperangai buruk nak baran2..haha.malu sendiri.(-_-")


2. Bila smpai2 je opis parking penuh.(Dah dtg lmbt memang la parking penuh) Dulu sume parking bole sebat.Baru nk sebat satu parking ni..guard pun ckp..Norma..ini parking skang hanya utk **** saja..Aku hampa.Terpaksa parking jauh celah2 bangunan dan jauhnya bole thn bas nk menapak ke opis.Xpe la..dh nasib kuli mmg mcm ni.Sebenarnya sapa suh ko dtg lambat (+_+) 


3. Sampai2 kt meja.List out apa nak buat. (Apdet blog xde dlm list.Tp, dh jadi benda 1st pulak).Ok bila dh list kan..1st thing nk buat..nk forward claim to account department.Skali aku prasan..apesal nipis jek claim ni?cek2..contractor's claim dh hilang!tinggal fly sheet jek?sapa la yg sengap sgt pegi cerai beraikan document ni?skali lagi raksasa gorgon mengamuk..smpai akak  opis yg handle movement of document kt dept ni ckp..awak jgn la mrh saya..huhu..aku bukan mrh kt dia..tp mcm termarah kt dia..hehe ni gabung2 marah2 dr pg td la ni..dah jadi marah kuasa 3..


Ok bila dh bebel kt sini baru rasa lega sket.dah nk sambung keje.


Daria : Baca bole, tapi jgn tiru mcm saya ok! ;)


Kamus daria hari ini --> Spoilsport : orang yang merosakkan kegembiraan orang lain.

4 comments:

..:Sab:.. said...

hahahha....sempat lagik cari gambar! ;p

mawarbiru said...

sabar ye noma..
besenya kalo hari tu dimulakan dgn sesuatu yg menyakitkan ati,mmg akan melaratlah 1 hari tu..
& end of the day,1 hari tu akan menjadi hari yg paling x best...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe saba la ye..tp bab2 pemandu kureng ajo kat jlnraya ni memang lin pantang..mmg lin honnnnnnnnn pjg kat dia..hahaha kalau laki lin, dia bebel kat dlm keta je..lin tlg honnn kan....geram tau!!!!!!!hehehe tlg tambah marah ke lin ni :P

..::daria::.. said...

sab :
hahaha..gambar tu penting..menguatkan lagi cerita :p

mawarbiru :
hehe..dh x marah dh..marah kejap jek..:p tp betul tu..kalo pagi2 mood dh spoil..smpai ke petang la jawabnya moody..kejap2 tgok jam bila laa nk 530..nk balik cepat!hehe

lin :
hehehe..noma pun sukaaaa honn orang2 yg bwk keta mcm la jln tu dia sorang yg byr road tax..(hehe mcm la ko bwk keta berhemah sgt noma :p) x mrh dh lin..dh dpt bebel kt blog..dh reda skit..hihi