Wednesday, July 21, 2010

..::Siri Mari Mengumpul Award::..


Dah lama x dapat award..kali ni dapat Cute Blogger Award dari ainie..mekasih ainie..cam biasa..dh dpt award kena jawab soklan2 cepumas sket..zass..layann..


Cute blogger award from ainie :)


1. Apa nama blog dan kenape letak name tu?
Nama blog : http://darkscar-daria.blogspot.com (ada org ckp nama blog aku ni ganas..ganas ke? :p)


2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
Kenapa : masa ni aku adalah seorang lone ranger yg keje kt skudai jauh dr mak bapak dan kawan2 + duk umh sewa sorang2 + xde tempat mengadu = kurang kasih sayang..so..blogging is the solution! :)

Camne dpt idea : Masa aku mula2 buat blog ni aku tgh patah hati..:p tu yg nama blog semacam jek..keke..konon2 hati berparut hitam la masa tu..haha..bongok pulak rasa bila pk2 balik..erm nanti aku tuka la URL blog ni sbb aku dh x patah hati dah..hehehe

3. Bila blog anda mula beroperasi?
17th October 2007

4. Siapa follower pertama anda?
Simple_linda
Frankly said, aku tidak kenal siapa org ini..wpun aku dh tgok blog dia, aku dh tgok gambar dia..but still aku x kenal..tp apepun to simple_linda..thanx for being my 1st follower! :)


5. Ucapan kepada si pemberi award
Mekasih bebanyak la eh ainie bg aku cute blogger award ni..hehe..cute ke?kekeke


6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni..
ikut korang nk amik tag ni bila2..xde tarikh luput..hehe


1) Cikpid
2) Farah Poonz 
3) Wawas
4) An 
5) Along Alifah
6) Anie 
7) Puteri Ogy
8) Dzu
9) Hanie Asmahani


Ok done!Mission accomplished! :)

6 comments:

wawahud2 said...

byk ko nye done...pastu pas kat aku lak kan?

how dare u..hehehehe

lydzar said...

aku tak terbuat lagi tag dari aini ni huhuh

..::daria::.. said...

hahaha..aku mmg suka dengki mendengki..mana bole aku tgok kawan2 senang hati..hahaha..sila jawab ye tag tu wawas..;)

xpe liza..ainie pun ckp xde tarikh luput tag tu..hehehe

~H @ N i ~ said...

Wokeh2 nanti ai buat yek noma sayam =)

..::daria::.. said...

okeh hanie..anytime you free :) no expired date..hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.