Wednesday, July 28, 2010

..::Jom Uji 3D Tak 3D Mata Korang!::..


Korang suka x tengok picture 3D?yang kalau kita tenung gambar tu lama2..kita bole nampak ada objek lain dlm bentuk 3D dlm gambar tu?aku start suka tengok gambar2 tersurat yg ada makna tersirat tu masa kecik2 dulu..masa tu aku duk kat Raub..darjah brape aku x ingat..ayah aku bwak pegi umah kawan dia..


kt dinding umah kawan dia tu ada tergantung gambar abstrak..pastu pakcik tu ckp kat aku..dlm gambar tu ada gambar..cuba awak tgok betul2..so aku pun tenung la gambar tu smpai pening..ye betul!ada sekawan dinosour dlm gambar tu! :D cukup canggih + magik habis la bg aku masa tu..hehe


so aku ada gak la kumpul2 gambar 3D tu dr internet..aritu tunjuk kt akak2 opis..sume pening pala x nampak apa yg aku nampak..haha


korang nk cuba tengok?cuba tenung lama2..dan teka apa gambar tersembunyi dlm setiap gmbar kt bawah ni..:) selamat memeningkan mata!hehe

clue : seekor haiwan

clue : trapped

clue : outer space

clue : seekor haiwan juga

clue : dlm hati ada taman

clue : quote (dis is my favourite of all) :)

Daria : if gambar x cukup besar utk korang tenung..enlargekan..lagi senang nmpak..gudlak!

9 comments:

lydzar said...

uwaaaaaaaaa..satu hapah pon aku tak nampak apeape..ke mata aku ni mmg buta 3D??

..::daria::.. said...

hahaha..ala liza aku rasa gambar tu x cukup besar kot utk ko tenung..:p

cuba lagi liza..:) awal2 mmg pening skit..hehe

not a serious blogger said...

komfem mata akak bukanlah mata 3D. mata duitan ye la kot hehe

..::daria::.. said...

hehehe..erm x nampak eh kak syida? :) mebi gambar sy letak kecik sgt la utk org tengok..:p

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lin pun x nampak ape!!!!!!!hahaha dah la dah tgh2 mlm ni..nampak laki je...hahaha nanti nak dtg and try lagi!hehehe

mawarbiru said...

juling mata dibuatnyer..tetap x nampak gak..hmmm...

..::daria::.. said...

xpe lin..cuba lagi eh..:) mesti bole nampak punya nanti..hehe

smpai juling mawar?kekeke..penangan gambar 3d..dahsyat! ;)

..:Sab:.. said...

nak tenung tu... tenung 1 tempat tak gerak2 eh? kalo mata melilau...bleh nmpk tak? hehe..

..::daria::.. said...

hehehe..mestila x bole kalo mata melilau sab..pandang setempat jek sab..cuba kabur2kan skit mata..mesti bole nampak punye :)