Thursday, July 29, 2010

..::Jemputan Majlis Bacaan Yassin & Doa Selamat::..




Ok x clear la pulak kan kad jemputan maya ni..hehe..ok kawan dan sahabat handai ku semua..aku nak menjemput kalian semua datang ke rumah kami..kami akan buat majlis bacaan yassin dan doa selamat skit sempena masuk rumah baru..details as below eh..


Tarikh : 1hb Ogos 2010 bersamaan 20 Syaaban 1431
Hari : Ahad
Masa : 2.30 petang
Alamat : No. 23, Jalan Idaman 3/8, Taman Nusa Idaman, 79100 Nusajaya, Johor

Semoga dengan kehadiran kalian semua akan mengimarahkan lagi majlis kami.Amin. :)

8 comments:

mawarbiru said...

la,noma dok nusajaya rupanya..
dkt dgn umah family kat gelang patah..anyway,smoga majlis kenduri ni mendapat barakah dariNYA..

..::daria::.. said...

aah mawar..baru jek duduk..x smpai 2 bulan..jemput la datang ye..:) eniwei thanx..insyaAllah..aminn

honey bunny said...

alor.. saye x pat r g.. sbb taim tu sedang bersoping-sopingan di bandung.. len kali r saye sampai umah akk eak.. :p

..::daria::.. said...

xpe anie.. :) pasni awak dtg la time akak buat open house ke..ataupun ikut suka awk la nk dtg bila2..

g bandung tu elok2..have a nice holiday! ^_^

mawarbiru said...

sorilah noma,x dpt dtg...
ahad ni,saya nak pindah umah..nk kemas2 skit..umah sewa je..

..::daria::.. said...

xpe mawar..saya x kecik ati..hehe..lagipun saya faham orang nk pindah2 umh ni mmg bz..mcm2 benda nk buat..:)

alifah@along said...

wah...menarik2...hehehhe...tp, saya kena kerja :( insyaAllah, kami akan muncul jugak nanti kat umah baru korang ni...apapun, congrates...dan mendapat keberkatan..Amin

..::daria::.. said...

kecik tpk tgn..padang bola ma tadahkan long..:) nanti dtg eh buat rombongan cik kiah dr kl..hehe..eniwei thanks..insyaAllah..Amin