Thursday, June 17, 2010

..::Mr Bee ke Kota Singa::..


chop yang menjeleskan saya +_+

Saya jeles..encet lebah dh g singapore semalam..:p walaupun sebenarnya atas urusan kerja jek..tapi saya ttp jeles..hehehe..sbb passport dia dh ada chop singapore! +_+ 


kami ni namanya dh setaun lebih duk jb ni..tp x penah lagi g singapore..keinginan tu ada..poket je x brape nk mengizinkan..hehe..byk tmpat nk pegi kt singapore tu..Universal Studios..Sentosa Island..Orchard Road..etc etc..

ok xpe..next trip..Singapore..hopefully bole jejak kaki ke sana before year 2011..baru la chop dlam passport kita sama kan encet lebah..hehe ^_^

below gmbar2 yg encet lebah sempat snap pakai phone nya..(kena paksa dgn bini :p)

masjid Sultan

Toyota Wish kat sana jadik taxi :p

Raffles Hotel..encet lebah kata Micheal Jackson penah stay sini

Singapore Eye

ni before exit to Malaysia from Singapore

ok dh tu je..actually xde la aku jeles sgt pun sbb encet lebah pegi pun kejap jek..kul 2pm g..kul 6pm lebih dh balik..:p apepun Singapore mmg one of tempat yg kami nk pegi in our trip list..one sweet day akan ku jejak juga nanti..insyaAllah..hehe

6 comments:

bubblymummy said...

nomaa..sy pon nak g spore! dulu penah g skali jek
tu pn sbb ikut sapik ada keje.tp xbestnye time bulan posa
xlarat nak jln sakan..ingat nakg lg sejak ada universal studio, tp xde plan lg.jom g sesamaaa !!

lydzar said...

noma, g singapore kena ada visa gak ke? ke passpot je dh cukup

mawarbiru said...

saya yg mmg org jb pun x pernah gi singapore..dulu kecik2 pernahlah..
kalo nk gi,kena sediakan duit berkepok2..hehehe...

Zaza said...

noma...pegi balik hari je...shopping perfume dekat Orchard murah2...

kite pegi pun orchard road aje..makan McD harga $14 jadik duit kita dekat 30 hinggit...haha

..::daria::.. said...
This comment has been removed by the author.
..::daria::.. said...

bubblymummy :
at least awk dh jejak is..hehe..ha jom la kita p sama2 is!..meh trun JB..awk bole tido umh saya jek..:D

lydzar :
pakai passport jek cukup liza..:) negara2 komanwel jek kena visa nk enter spore..ha jom join sama2 g spore dgn nuris!mesti syok! :D

mawarbiru :
hehe..betul3..duit kena berkepok2 baru sedap berjalan + shopping kt sana..hehe

zaza :
mmg ingt kalo pegi nk balik hari jek..membazir la kalo stay sana..nth brapa nth kos hotel stu malam..baik tido kt umh sndiri..:p

McD 30 hengget?hehe..xpe..nanti sy bawak bekal dr sini..hehehe