Tuesday, June 8, 2010

..::Menang Contest!Yeay!::..



Sepanjang aku berkecimpung dlm dunia blogging ni since 2007..x penah hayat aku masuk contest..last month 1st time aku masuk..itupun anie yg suggest..nama contest tu "Bila Blogger Bercuti"..masa anie suggest tu..aku baru lepas wt entry Krabi Escape..so alang2 dh ada entry pasal bercuti..aku join je la contest tu..lgpun x susah pun syarat2 dia..cuma tinggalkan permalink kt comment boxnya..dan letakkan banner "Bila Blogger Bercuti Contest" kt sidebar..seriously aku x menaruh harapan apa pun sbb aku x penah masuk contest..ye la sbb xde experience masuk contest..masuk suka2..anie pun masuk gak..entry bercuti dia ke i-city yg colourful + cantik @ shah alam..

result dh kuar..itupun anie yg bgtau..:D mcm x percaya..entry Krabi Escape aku dpt no 3!hihihi..suka2..mcm x percaya..thanx to anie yg suggest suh masuk contest ni..x sia2 aku dgr ckp anie..hehehe..si anie pun dpt gak tempat..entry dia menang no 6..:) congrats to both of us! \(^_^)/

kemenangan yg x seberapa tu telah memberikan aku semangat berkobar2 nk masuk contest lg pasni..hehehe..thanx to the contest organizer..en fitri hadi..terima kasih daun keladi,lain kali buat la contest best2 lagi..hehe :)


Additional info :)

Korang nk tau aku dpt hadiah apa? Ok aku tepek gambar kt bawah ni k..tp bukan semua dlm gambar tu aku dpt..aku dpt beg camera Sony yg warna hitam tu..hehe


aku dpt beg camera sony tu pun aku dh hepi gile..hehe..maklumla..x penah masuk contest dn tentunya x penah menang apa2 pun sblom ni..:p eniwei ni turutan hadiah ikut pemenangnya..

1. RM30
2. Omega bag (merah)
3. Sony camera bag <--- aku dpt yang ni! :)
4. Topi
5. Nexcare tatoo plaster
6. Rantai kamera canon <--- cik anie dpt yg ni! :)

So korang..jom pasni ada contest apa2 kita pakat masuk ramai2! :) mana tau, untung sabut timbul kan..hehe

9 comments:

ciPuding_7 said...

weewitttt...
tahniah2..
no 3 tuh..
bleh naik podium.
hehehe..

honey bunny said...

kak.. bes kan... hehehehe.. Poonz, ape kate ko lak yang wat contest.. adiahnye, mandikan anak ko selama seminggu.. hehehehe.. (yang konpem, aku cume jadi pemerhati je r.. :p)

lydzar said...

congrates noma!

dapat hadiah apa? nnt tayang eh

ciPuding_7 said...

anie: haha.. hadiah camtu pon ade ke? kalau aku kate mandikan aku, misti lg ramai yg masuk. hahahaha.. mampos kena taboh dgn laki~ :D

~ini an~ said...

tolong bg semangat dgn memberitahu apekah hadiahnye heee

wawa said...

dasattt gillerr...
sabas noma...

..::daria::.. said...

cipuding : weewitt jugak..hehe..mekasih2..:D

honey bunny : hehe..bes2..kalo x sbb awk yg suh akk masuk contest tu..xde nye akak bole menang..eniwei congrats gak kat awak dpt no 6..hehe :)

lydzar : thanx lydzar! :) ok dh tayang hadiah..hehe

an : hadiahnya beg camera sony wrna hitam an.. :) as shown dlm edited entry..hehe

wawa : haha..kalo dpt no 1 baru dasat wa..hehehe :p eniwei tocey! :)

Fitrihadi.com said...

tahniah! hehe sorrylah hadiah tak seberapa.. itupun modal guna duit nuffnang je :)

..::daria::.. said...

thanx encet fitrihadi!ala..sya suka je hadiah tu..:) lgpun dpt menang contest tu pun sy dh suka sgt2 sbenarnya..^_^ lain kali buat la contest lagi..hehe