Thursday, May 20, 2010

..::Sayonara JGH::..

Las wiken..my BIL, opie turun JB dan lepak tido umh sewa kitorang..lepas keje sabtu tu..amik encet lebah kt umah then g larkin amik opie..then makan2 kt jalan pisang..malam plak si opie request nk pegi The Zon..kt area Stulang..aku penah g situ skali jek..tu pun sbb amik peksa awam 41 aritu..The Zon tu tmpt shopping duty free..barang2 kt situ cth mcm rokok ke..coklat ke..sume murah skit la dr harga kt luar..aku cuma beli chupachup giant size jek utk wany..hehe

The Zon at area Stulang, JB

my BIL..opie and encet lebah

ni chupachup utk wany..besar x?hehe

lepas jalan2 kt The Zon tu..kami makan kt Restoran Sayam..yang aku penah makan dgn wawa masa muda2 dulu..hehe..kt area Stulang Laut ni mmg banyak kedai makan..dekat jek dgn The Zon..bole jalan kaki jek..selalunya kedai2 makan kt sini penuh dgn Singaporean..sbb sempadan dgn Singapore dah area Stulang ni..


kami makan di sini..Restoran Sayam :)

esoknya..bawak opie g makan kt kedai nasik lemak TUTA..then g umah kitorang kt nusa idaman tu..pi amik JGH..ni la tujuan sebenar opie trun JB..nak amik JGH..encet lebah sedih nk berpisah dgn awek lama..uhuk

selamat tinggal JGH!wuuu...

JGH dh berpindah tangan..xpe..skang dh ada CCB pulak nk di jaga..patah tumbuh hilang berganti..x gitu encet lebah..:)

8 comments:

wawa said...

wahh...restoran sayammm..dlm kenangan tu...

ingt memule g mkn kat situ...
x menyangkak ada kedai name sayam...

**sedara cikie punye kot kedai tu..??

..::daria::.. said...

hehe..kenangan sangat kan wa?masa tu zaman2 ko duk nusa perintis lagi..aku pun suka nyibuk tido umh ko dulu kan..hehehe

tu la first taim tgok perkataan sayam dh rasa nk gelak..hehe..

haha..ko g cameron sok ko tanya la dia wa..ntah2 betul..:p

alifah@along said...

patah tumbuh hilang berganti...tetapi, yg lama tu la yg sentiasa diingati..ala2 first love gitu la..(kot ye 1st car dia??)hehhehee..apapun, jgn jaga CCB lebih dari jaga aunty NOMA ye, en.lebah??hehhehee...ma, blh blanja i la nanti kat restoran SAYAM tu ek...hahhaa

ciPuding_7 said...

masa slalu g miting johor tu, ada skali aku tido kt the zon tu..
sbb hotel yg biasa kampeni booking tu penuh.
tido sebilik dgn bos..
awwww...

restoren sayam ni ore klate punye ke? ahaks..

..::daria::.. said...

along :
ewah long..bermadah2 pula anda..hehe..mmg tu 1st car dia long..dr zmn utm..:p owh long..kalo dia jaga CCB lebih dr ai..menangis x berlagu ai long..haha..ala long..nk bawak makan kt sayam ke..rindu ke..sume bole long..janji trun JB dulu..:p (jgn dtg time ai xde pulak..hehe)

cipuding :
wahh..tido kt the zon tu..mesti bes eh?dgr2 the zon tu dato' k yg punya..tp x tau la betul ke x..:p

yes pawah..kedai tu ore klate punya..ahaks jugak

wawa said...

betul noma..
the zon tu datuk k..k.k..k.k.k..datuk k....yg punye..

aku penah g buka pose kat situ sekalik..

..::daria::.. said...

owh betul rupanya eh wa...hehe..kaya betul la datuk k tu..wuuuu.. :D

ciPuding_7 said...

bkn kakak dato' K punye ke?
yg jadi producer spa-Q tu..
ape ke nama tah..
zaitun ke ape..

ewah..