Tuesday, May 25, 2010

..::Remaja Classic::..


Encet lebah turns 28 today..at last, sebaya dgn aku..:p (ya aku lebih tua 39 hari dr encet lebah)..but age is just a  number kan?yang penting jiwa masih remaja classic..^_^

We pre-celebrate encet lebah's burve by watching muvie : Shrek Forever After at Jusco Tebrau..luckily sempat beli tiket kul 9 pm..bole tahan lori lawak cite shrek tu..hehe..cuma yg x bes ada org yg duk sebaris kusi ngn kitorang..bawak anak kecik tgok wayang..lewat malam plak tu kan..mmg budak tu bising aa..agak annoying..+_+
 
 Abis tgok muvie..gegas2 cari kedai makan..sbb dh lewat..dn malam ni tugasan aku utk pk kat kedai mana nk mkn..herm..since today is his burve day..so aku ajak encet lebah makan kt satu kedai baru..dekat jek ngn Angsana..betul2 berhadapan bangunan Hasil..

burve day boy :)

shark fin soup..nyum2

chicken chop with mushroom sauce - encet lebah's :)

fish & chip - mine :)

apple juice

air kelapa laut

tempat kitorang makan ni agak menarik tertarik..kedainya cantik..ada 2 options tempat duduk..nk duk dlam kedai bole..nk duk luar kat gazebo pun bole..bole duk bersila ala2 jepun gitu..kami pilih duk kt gazebo..bole lunjur2 kaki..ai like..:)

ni kalo nk makan kt bahagian dalam

the gazebo..ada 2 jek kt luar

kt sini la kami makan..Restoran Remaja Classic :)

lepas makan..kami gerak2 khas pulang..aku terus taip entry ni sbb internet kt opis tgh problem plus aku byk gile keje urgent nk buat sok..sebagai penutup entry..nk jiwang2an sket..:p (sediakan plastik)

Yang, hepi burve day yg ke 28..smoge awak panjang umur..murah rezeki,dipermudahkan segala urusan oleh Allah..segala impian awak tercapai dan panjang jodoh dgn orang..orang sayang awak! ^_^ 

ok dah tu je!

Daria : Syok betul taip entry sambil ada org teman main gitar..suka.. :)

5 comments:

wawa said...

so swit~~

hepi besday encet lebah..buzz.buzz.buzz...

lydzar said...

hepi bday.. suwwiiitt nyer ucapan seorang isteri lebah siap ada iringan gitar menemani gitu hehehehe

~ini an~ said...

'lepas makan...kami gerak2 khas pulang'..mcm cepat2 nk blk nk bg 'hadiah' lain je hahaha

mr.bee hepi besday...tp ape motif noma letak gamba baju recycle yg bergantung kt pagar kayu tu ek hahaha

*peace* \/ *_* \/

ciPuding_7 said...

hahahaha.. keji ko an. memula aku tak paham. bila tgk blk gambar, aku teringat ayat tomahan korang kt ramin dulu.

nomey, ko mmg sesuai la buat rancangan jalan2 carik makan versi JB. mujur aku tak ngidam sgt dah skrg. kalau tak.... hahaha..

btw, hepi besday encek hasbi. semoga lebih hepi dgn puan nomey.. yg lebih penting, sesungguhnya aku masih lg muda dari korang suma.
hahahaha.. <-- gelak jahat.

..::daria::.. said...

wawa :
swit like hell..muehehe

lydzar :
hehe..sweet eh..:p tp kan masa taip tu aku malu2 kucing sebenarnya sbb encet lebah ada kt tepi..hehehe

an : mana tau ni an?muahahaha..aku pun mula2 x paham ayat an tu..lama2 baru paham..hahaha..keji mu ang..

cipuding :
eleh muda setaun jek kecoh..hehehe..tunggu la nanti ada masa2 tertentu kita sebaya kan?hehehe..

hehe..patut jalan2 cari makan tu amik aku dr serina kan?haha..aku pun dh ada potensi nk sama size ngn dia..owh tidak..:p

kitorang umo je tua..hati MUDAAA...kekeke