Friday, April 23, 2010

..::Tag No 8 By Tikosh::..


Apehal aku asik apdet  blog jek arini ha? Sampai 3 entry satu hari?hahaha..nampak sangat x buat keje..:p ok apdet cepat2..ni tag dr my SIL the tikosh..hehe..ok ni instruction utk tag ni..xde soklan banyak2 mcm typical tag slalu tu..

1.Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2.Select the 8th photo in that folder.
3.Post that photo along with the story behind it.
4.Then challenge 8 blogging friends to do the same.

Ok..dlm folder My Pitcures aku..folder ke 8 is folder 'Awan Chanteq'...dan gambar ke 8 dlam folder tu is as below..

awan chanteq

apa?gambar awan tu x chanteq?ada aku kisah?haha..ok  meh aku story mory sket cite di sebalik pic ni..pic ni diamik masa dlm perjalanan nk balik kuantan dari JB masa kenduri kawen adik aku last month..aku mmg suka tgok awan pastu imagine yg bukan2 dr bentuk2 awan tu..x paham? ok contoh mcm gambar kt atas ni kan..pada mata aku la..bentuk dia nampak mcm kepala dinosaur T-Rex tu..hehe..ha..x nampak?lantak korang la..hohoho..janji tag gua setel beb..:D

ok..ni nak tag 8 insan terpilih..kalo rajin buat la..x nak xpe..aku x majuk..:)


mission accomplished!clap3! \(-_-)/

DARiA : ok sambung keje.dis time betul2 punye buat keje.bye.

7 comments:

Cikpid said...

aku nmpk gmbr awam tu mcm trex :)

dah pukul 4 br ko nk wat keje..jgn nak temberang..dr td ko ceting jek kan??hahahhaha..dgn aku..

honey bunny said...

kak.. saye pon nampak kepala T-rex.. saye wat tag ni kat umah r eak.. sbb kt opis xley copy n paste.. hehehhe

..::daria::.. said...

cikpid :
nampak mcm t-rex kan?hehehe..

eh tadi pun aku buat gak keje yam..selang seli dgn ceting dn apdet blog..wahh..multi tasking gitu..hahaha

honey bunny :
ha bagus sorang lg nmpk kepala si t-rex tu..ok xpe anie..take ur time..wt kt umh lagi rileks..hehehe

~ini an~ said...

next week la buat tag ni...
mmg nmpk kepala t-rex la awam tu...cayalah ibu t-rex

..::daria::.. said...

ibu t-rex?hahaha..

dah lama xde org panggil aku t-rex..slalu ramin je yg panggil..:p

ok xpe an..nex wik pun xpe..

music box said...

t-rex buat tgan nk bg pnumbok :p

..::daria::.. said...

aah la ti!x prasan pulak..hehe :p