Saturday, April 24, 2010

..::Seberapa Pantaskah Korang Bole Menaip?::..


Penah x korang nak isi borang keje..contohnya borang SPA kan..ada bahagian KEDERASAN MENAIP..dan dia suh isi brapakah tahap kederasan menaip korang tu dlam p.s.m (perkataan setiap minit)..

ok aku pun aritu xtau macam mana aku nk tau berapa deras/laju aku menaip dlam satu minit?dan camne aku nk tau brapa banyak words aku bole taip dlam seminit?

thanx to this blog, sbb dia ada bagi link to satu page ni yg bole test skill menaip ko brapa pantaskah..hehe..aku pun try test la skali..senang aku nk tulis borang2 sok2 hari kan? korang  pun bole la test drive..slamat mencoba!

daria's kederasan menaip : 47 p.s.m

DARiA : Arini balik Kuantan, naik bas dgn encet lebah! weehuu!! ^_^

1 comments:

Anonymous said...

salam...
macam mana nak tahu....atau kira.