Friday, April 16, 2010

..::Ni Sume Anie Punye Pasal::..


gambar xde motif :p

Ni sume anie punye pasal..aku dh xde keje lain asik nk edit gambar jek..hehehe..bole jadik ralit edit2 gambar ni..

website utk photo editing ni anie yg suggest..syok pulak duk edit2 gambar dr tadi..haha..

selingan..kt bawah ni hasil seni anie yg kuat merepek gune website yg sama..:p


belacan anie

dah2 noma..g wat keje..:p

11 comments:

~ini an~ said...

nak edit gak...tp nape xleh buka huuuuuu

..::daria::.. said...

ha x bole bukak ke an??

jap2 aku cek balik link tu eh..

jijiepi said...

hehehhe..sy tgh nk terai nih..
miahahhaa

..::daria::.. said...

hehehe..sila2..jom sama2 x wat keje..haha

jijiepi said...

hahhaha..mem xde..tu sbb sy hepi..
yihaaaa

Zaza said...

hehe kita pun guna yg ni....senang takyah install kan?

..::daria::.. said...

ye betul mas!x yah susah2 nk install dan..x yah register pun!hehe..:)

ciPuding_7 said...

fes taim aku jumpa natang ni dulu mmg keje mengedit smpai muntah. mujur pc slow sikit kt opis ni. hahaha.. 1st trial aku adalah gambar raya taun lepas yg pakai baju ijau tu. siap letak clip2 art yg cumel mcm yg kt belacan anie tu..

tp yg premium punya akaun bes2.. haihh..

..::daria::.. said...

haha..raya taun lepas?maknanya aku ketinggalan sbb skarang baru berjumpa..hahaha

aah best kan bole letak2 clip art tu..sukaa..kumbang la..bunga2 la..comeyy sungguh..

ye aku stuju premium punye lagi besh..tp kena bayor la pulok..:p

bubblymummy said...

tengs noma..saya pon nak teraiii nihh !!! (pas mika tdo)

..::daria::.. said...

:D welkam is!

selamat sawan mengedit gamba..hehehe ^_^