Friday, April 30, 2010

..::My Friend Tomyam::..


Kami x penah try makan kt My Friend Tomyam Kempas..so laswik ada satu malam tu konon2 nk try test la dinner kt situ..aku order nasik putih,ayam goreng kunyit, tomyam campur + air laici suam..encet lebah pulak order mee hoon goreng pataya + air milo ais kalo x silap..bole tahan bas la sedapnya..licin gak kami makan..lapar pun ye..

encet lebah punye

yummy!

pinggan besor..nasik seciput

tomyam campur sorang makan

memang x dinafikan..makanan dia bole tahan bas sedap..dan alhamdulillah kenyang perut kami malam tu..tapi..bila dapat bill..kaget sebentar..RM24.50..erm..kami xde lah berkira sangat bab2 makan ni tambahan pulak kalau makanan tu sedap..tp slama ni kalo makan kt kedai makan lain la..order lauk dan air yg exactly sama..serius x penah lebih RM20.00..jadi adakah kami akan pergi makan lagi kt situ? dah tentula..nehi..nehii...except kalau ada org nak blanje..hehehe :D

6 comments:

jijiepi said...

hmm..btol btol btol..
mmg kiter xkn berkira ngn mknn n bper byk nk labur duit kt mknn tuh.

tp,kekdng rege diaorg xmasuk dek akal..
bagus2.jgn mkn c2 lg..muahahha
(gelak setan)

..::daria::.. said...

hehehe..
tu la..mmg x kan pegi dh la mkn kt situ..baik makan kt kedai lain..RM24.50 tu mcm2 lauk lagi bole tambah..:)

alifah@along said...

makin comel deko2 noma nih...mmg kreatif la mek ni..hehhehee...i nak tiru gak la...
apapun, kalau sodap, mkn mahal skit pun takpe ma..janji puas...hehhehee

..::daria::.. said...

hehe..u ni long..blushing ai..:p hohoho..tiru2 jgn x tiru..hehe

ala long..makan mmg puass..tp..HATI je yg x puas long..hehe..xpe la..time duit berkepuk2 bole la kot nk g lagi..:)

wawa said...

my friend tomyam..wahhh...tepi hiway tu kn?

situ deko2 dia cam lawa tp xbape best sgt bg aku...

..::daria::.. said...

aah wa..betul2..yg tepi highway tu..mmg deko dia mcm lawa kan..menarik perhatian la dr jauh..:)