Friday, April 16, 2010

..::Mini Burve Day Celebration::..


Las wednesday..encet lebah n me pi makan2 kt secret recipe @ Perling Mall..konon2 as mini celebration for my burve day yg ke 28..:) despite simple2 aje tapi aku suka..lagipun it's not about how big or small the celebration..it's about the celebration itself and most important is bole celebrate dgn org tersayang x kira la di mana pun kan..ewah ayat aku..berbelit2..+_+


nice feeling bile tepat kul 12.00 am (aku dah tido pun time tu :p), encet lebah wish hepi burve day kt telinga aku yg mamai2 ayam..hehe..yess..mmg it's just a wish..tapi ntah..feels so touched..

argghh..apehal aku jiwang plak ni..haha..dah2..layan gambar2 mini celebration aritu..mmg betul2 mini la..kek pun satu slice jek share 2 orang..romantik kan?auww..hehe..ingt nk mintak lilin 28 batang kt waitress tu..tp..pk2 balik..kang kena maki pulak..ko beli stu slice nk lilin 28 batang?haha..ok so no lilin2..:p

aku nk blueberry cheese cake..tapi dh habis so choc mud pun ok la :)


eskrem yg aku berjaya habiskan..yummy :)

burve day gift from encet lebah ku sayam..hihi

penaja burve day celebration & gift ^_^

DARiA : Overall, saya sgt happy on my burve day dis year..happy sampai satu hari x buat kerja rabu aritu..haha..:D

11 comments:

~ini an~ said...

wahhh beshnye....
masa en lebah wish time ko tido tu,ko tak bangun secara terperanjat macam selalu ker?hahahaha
kini rahsiamu milikku...

..::daria::.. said...

hahaha..malam tu pandai pulak aku terjaga secara sopan an..x terperanjat pun..hahaha..

lydzar said...

wahh dapat hadiah habib jewel laa...best nye

..::daria::.. said...

ehh..aku xde mention pun kan dlm entry tu lydzar..hoho..baru nk secret2..haha +_+

honey bunny said...

im hepi for u sis.. next year wish dpt BABY lak.. hehehe..

..::daria::.. said...

thanx ani..^_^

owh wish yang itu hari2 wish ani..haha :p

aminnnnn....

Zaza said...

dah pakai belum hadiahnye? hehe...

..::daria::.. said...

mesti la dah mas..hehehehe ;)

jijiepi said...

hehehhe..yeay!!dpt adiah ;)

..::daria::.. said...

yeay jugak! :D hehehe..

lydzar said...

ku kenal kotak itu noma..tu yg kalo ko tak tulis dlm entry pon aku boleh tau dia adalah habib hehehehe