Saturday, April 24, 2010

..::Jom Heboh Heboh @ Danga Bay!::..


Gua kene keje de ari sabtu de..boring betul de..kena pulak arini depan opis aku ada jom heboh de..dia punye pack de..macam sardin..seb baik utk iskandarian ada parking pak gad jaga..uhuks..kalo x menangis de nk cari parking..

cakap banyak x guna..ni tgok kt bawah ni betapa manusia sanggup parking jauh2 smpai tepi laut nun dn jalan kaki pulak ke tapak jom heboh tu..uih..gua x sanggup de..kitorang (aku + kakak2 opis aku) duk melepak tepi tingkap opis sambil kira brapa banyak makcik pakcik duk gendung goodie bag kat bahu..haha..bag maggi ada..mister potato ada..pendek kata..macam2 ada..

ape2pun..meh nk promote skit..moh le datang ramai2 ke jom heboh kt Danga Bay ni..aku x sure malam ni or esok akan ada konsert gempak tajaan Dr. Rozmey (ala yg jual Jusmate tu)..konsert 2 alam namanya..artis jemputan..papa rock, Ramli Sarip & daddy rock, Amy Search..

tapak jom heboh yg memang confirm ko sakit kaki lepas abis pusing

tgok manusia sanggup pi parking smpai ke tepi laut sana nun..jauh tu weh!

ni one of project under iskandar..Oakwood Residences btul2 ngadap opis aku

big bundle tepi opis aku x ketinggalan bukak kanopi gak..

seb baik cik CCA bole parking dgn aman de..hehe

DARiA : Selamat ber'heboh'2 orang Jay Bee! :)

0 comments: