Wednesday, March 31, 2010

..::Majlis Kahwin Amly & Leny::..


ni pic sekitar majlis kesyukuran menyambut menantu Amly & Leny 27hb 3 2010 yg lalu di teratak keluarga hamba di Indera Mahkota 2.. :) tema : hitam putih gengster jepun ~ yakuzaa..hehe..gile ah thari buta diorang berdua pakai baju hitam legam..haha..hanya mampu gelakkan mereka yg kontrol macho & cun dalam kepanasan..:D


pelamin hasil kerja keras kami sekeluarga :) ~ penat woo wt pelamin ni..

meja makan pengantin

antara tetamu yang hadir

 pengantin lalu celah2 orang :p

bapak gua tunjuk apentah :p

amly & Leny


amly & Leny

pengapit tu anak angkat ma & abah aku ~ walid nama dia

Leny @ Nini

my bro ~ Amly

pengapit yg tekun dgr raja sehari menceceh apa ntah :p

overall kenduri alhamdullillah semua berjalan lancar..cuaca pun elok..panas bole tahan bas..hehe..seb baik aku pakai baju kurung putih..:p

wpun ni bukan kenduri kawen aku..tp ada kawan2 aku yg sanggup dtg dr jauh..tacing2..nuris n family kwn aku yg 1st sampai..dh lama x jumpa..rasanya last masa kenduri kawen aku bulan 6 taun lepas..

nuris & me :)

 itu mika yg comel..anak nuris & syafiq :)

elok2 lepas nuris nak gerak balik..du'a + fazi pun sampai..wif their 2 cute dotter..sarah & maryam..ni lagi berkurun aku x jumpa..ntah bile las jumpa pun aku x ingat..both du'a n fazi are my ex-skoolmate..hehe

from left : encet lebah, fazi, sarah, du'a, maryam & me :) ~ sume satu skolah..hehe

actually auni hamimi + hasben pun ada datang..tapi..ngam2 dia datang..aku nk kena pi anta nenek aku pi balik umh dia pulak kt sg. karang..huhu..sempat salam2 jek..x sempat nak borak..sori mimi..nnti kita sembang panjang boling sabtu ni..;)

eniwei..thanx a lot korang sebab sudi datang..next kenduri in this family..insyaAllah 20 taun lagi..muehehe..masa tu aku mungkin dh ada anak 5..hehe..aminnn

10 comments:

wawa said...

black wane keyakinan saya..

white also..putih bersih..

i likee...tema ni..

..::daria::.. said...

:)

yeah..baru la semangat negeri pahang namanya ni wa!hehe

kalo sultan pahang tgok ni tacing..:p

alifah@along said...

i like too..tp, mmg panas tu wooooo....patutnya, korang jemput sultan pahang tu skali...

..::daria::.. said...

hehe..kalo takut panas wat kenduri malam laa nanti meklong..:D

xde maknanya nk jemput sultan..bukan dia kenal kami pun..hehe

ciPuding_7 said...

superb la pelamin tu..
menarik.. tertarik..
kau mmg the bomb..
hehehe..

kompom panas giller baju amly tu aku rase. jenis kain tebal eh baju tu?

kan ada pakcik ko yg muka cam amly ni kan? mesti dia rasa macam dia yg bersanding.. hehehehe..

..::daria::.. said...

hehehe..
the bomb ye..habis sume peluh jantan betina nk siapkan pelamin tu ko tau..hehe

amly kata baju dia x panas..kain x tebal..baju si nini tu panas..muahaha..

owh pakcik aku si ayahmat tu..hehe..dia dh kawen lagi las year..:p punye la sama muka dia ngn adik aku smpai photographer aritu ingatkan amly tu ayahmat..hehe

bubblymummy said...

nomaaa ! ! asik datang umah awk time makan2 free je kan..pasni kalau buat bday party awk ke,,wani ke...jemput2 la kiteorg lagi..insya allah..mkn free punyer pasal..kami datang ! hehehe..

btw..mmg sukaaaa sangat pelamin tu !!! nasib saya dah kawen..kalau tak , nak curik idea dh..ahaha..

..::daria::.. said...

burve day party saya?muehehe..dh tua2 x celebrate dah..nnti hasbi kata saya gediks jek..:p

burve day wany mungkin..:D tp nex year la sbb dh lepas jan aritu..hehe..don wori..insyaAllah nnti sy mesti invite punye..

suke eh plamin?hehe..thanx b/p pn normah..:p

amly said...

hehehe...hari berbahagia mane nk rase panas...

..::daria::.. said...

owh x panas eh?hehehe..:p

ye la lupa..tgh hepi sume pun ok..berpeluh pun mana sedar..hehehe