Friday, March 5, 2010

..::Bila Wany Melukis::..


hasil karya Norma Irwany yg berumur 7 taun masa tu

pagi tadi terjumpa lukisan wany ni kt bawah sofa..haha..ntah camne bole ada kt situ.. :p

si wany ni mmg suka melukis..macam kakak dia..hehe..dia ni plak..kalo lukis apa2..sume nk bg kt aku..xpun dia tampal kt kabinet dapur..kt dinding umh..kt peti ais x yah ckp la..penuh..

kalo tengok lukisan dia ni..nk gelak pun ada..dgn ejaan x btol..dgn gambar yg klakar..betik tu aku tgok mcm cempedak pun ada..haha..terung mcm pisang..hahaha..but at least dia ada minat nk melukis..nk mengenal benda..

xpe2..teruskan..x lama lagi pandai la tu..lagipun sume org kt dunia ni pun bukannya lahir2 terus pandai kan..:)

6 comments:

wawa said...

tembikai dia paling aku tak tahan sekalik...

syabas cik wany gege...heheheh

lydzar said...

cute sgt dia punya artwork :)

..::daria::.. said...

wawa : hehe..mcm tembikai penyek kan?hahaha..

lydzar : hehe..thanx bg pihak :)

ciPuding_7 said...

sekurang2nya dia lg pandai lukis kuceng dari aku..
aku penah lukis kuceng utk mak lijah..
nak tau dia ckp apa..

"makcik, ni kuda ke?"

T_T

..::daria::.. said...

hahahahaha..

ye ke yah?eh..bukan ko pandai melukis ke pawah..:)

ciPuding_7 said...

itu yg aku konpius tu..
samada dia yg tak reti beza, or lukisan aku mmg out..
hahahaha..