Tuesday, March 23, 2010

..::Amly Dah Jadik Suami Orang! :) ::..


my bro, amly ~ pagi b4 nikah

pengantin yg kering nk pakai kasut croc jugak pi menikah :p

Alhamdulillah..adik aku..Amly telah selamat menjadik suami orang pada ari Sabtu - 20hb March 2010 yang lepas.. :)

bertambah sudah adik beradik aku lagi sorang..dn jugak bertambah jugak menantu En Ghazali & Puan Normah..lepas ni kita tunggu kenduri kawen wany pulak..mungkin 20 taun lagi..:p

kepada kawan2 sume..jemput datang kenduri menyambut menantu kami 27hb 3 ni..mintak maaf x dapat nk mengirimkan kad pada sume sbb kesuntukan masa dan juga kesuntukan kad..hehe..kenduri akan diadakan di umah keluarga kami kat kuantan..sape2 nak datang sangat2 dialu-alukan..:) ni alamatnya..


No. 20 Lorong IM 2/36
Indera Mahkota 2
25200 Kuantan
Pahang

Sanding time : 1.00 pm
Makan makan time : 12.00pm - 4.00pm

aku sampai kuantan jumaat malam..eh pagi sebenarnya..nk dekat kul 2 pagi..amly kalut2 amik kitorang kt bus stop tmn sepakat (kitorang balik naik bas :p)..smpai tereksiden2 pengantin..huhu..seb baik dia x ape2..tp keta rabak gak seposen..dugaann..

smpai2 umah..mkn nasik dulu..lapa..pastu tolong pakaikan inai kt amly..


malam sblomnya ~ akak yg baik hati pakaikan inai

pakai inai tube ~ buruk noo rupenye :p

balut sbb nk bawak tido

pagi2 bangun jari kecut..haha

ni hantaran yg mak aku gigih wat sorang2 :p

one of hantaran ~ tema : hitam putih

ni bilik pengantin :)


amly & leny..kenduri belah pompuan kt chenor..tema : merah hitam

full story wif pic will be uploaded later..beezeebodi skit arini..sbb sok aku dh start cuti panjang smpai ahad..byk benda nk kena tolong since mak aku wt pelamin sume sndirik..+_+ 

8 comments:

ciPuding_7 said...

fuh..
pengantin pakai crocs..
mmg sempoi..
hahaha..

cantik gubahan hantaran tu.
simple but nice.
lebih nice dgn ada bear kecik tu.
tomeyyy....!!

bilik pon cantik gak walaupon itu je gambar yg ko tunjuk. hehehe..
nice colour combination & arrangement.

tahniah kt amly & norma (baru la namanya keluarga puan normah. hehehe..) tak lupa syabas kt puan normah selaku wedding planner & to you nomey sbb dapat adik ipar.. bes kan family dah ramai2 ni kan..
:)

..::daria::.. said...

hahaha..
dia degil nk pakai crocs gak pawah..mak ayah aku xleh nk ckp ape dah..las2 kitorang biar je la..:p

hehe thanx bagi pihak puan normah..gigih ko dia wt sorang2..siann mak aku..huhu..bear tu mmg adik aku request suh bubuh..hehe

bilik pengantin tu kecik weh..susah gile nk amik gambar..sempit..itu je yg aku bole amik..tu pun berdiri kt luar pintu bilik..

hehe..tu la..dh ada 4 norma dh ni weh..:p mmg sesuwaii dn x salah pilih keluarga..hehe..

eniwei mekasih pawah..:)mmg sgt seronot adik bradik dh bertambah..tambah meriah umah ai you..hehe ^_^

.: Ain Rusli :. said...

amly dah kawen? laaa...dulu kecik2 main skateboard je ngan die..eh,penah ke?hahahah..yelah,masa aku selalu lepak umah ko tu kan die kecik lagi..skang da kawen..mcm tak caye je..hik hik hik..

adik ipar ko nama norma gak ke?lahaii..mmg complete dah la tu..seb baik wanie pompuan..kalo laki,abisla die nak kene cari awek nama norma gak..hehehe..

anyway,tahniah ek..kem salam kat mak ko..lama gile seh tak jmpe die..hasil kerja tangan makcik normah mmg superb!!

..::daria::.. said...

hahaha...aah la!masa zmn2 skolah dulu kita ada main skateboard n roller blade sma2 kt jln tar dpn umh aku..ngn nuris skali kan..hehe..

ye adik aku dh kawen aini..jemput dtg kenduri menyambut menantu 27hb 3 ni eh..:)

nama adik ipar aku normazleny..:p kebetulan kan?tp xde la panggil norma..kang konpius..panggil nini..hehe

thanks aini..ok nnti aku smpaikan salam ko pada mak aku..ha tu la dh lama ko x jumpa mak aku kan..kenduri kawen aku aritu pun ko tgh pantang..xpe..free2 trun kuantan ko terjah je umh aku tu..hehe

ummi mien said...

congrats to amly. n ur family!
canteek la deko bilik hitam putih tuh. pergh...ngan siling pon kaler itam. sangat gothic OK. hahaha...btol2 gigih mak kamu ye.

..::daria::.. said...

thanx mien! :)
hehe..adik aku la request itam putih..baru la gengster jepun katanya..:p

ye..gigih..mmg mak aku sgt gigih utk kenduri ni..hehe

amly said...

tq kat ma n aboh yg melayan request anak jantan sorang yg mcm2 ni...hehehehe...

..::daria::.. said...

ha tacing la tu..hehehe..

anak jantan sorang...mesti la abah n ma tunaikan slagi terdaya..:)