Wednesday, February 17, 2010

..:: Paramore's Concert Live In Singapore::..


Sape kipas susah mati (baca : die hard fan) Paramore? here's a good news for you! ^_^

ok saya adalah kipas x brape susah nak mati Paramore..tp saya suka jugak la beberapa lagu2 dia yg besh mcm decode, brick by boring brick dll..berkira2 nk pi tgok concert paramore live in Singapore!hehe..tp tiket bole tahan bas mahal..jadi masih berpikir pikiran..uhuk..in Sing dollar pulak tu kan..sila drb sndiri to convert to MYR..:p but to die  hard fan of this band..money is not a problem rite?hehe..

So..the concert details are as follows :-

Date: Sunday, 7 March 2010
Time: 8pm
Venue: Singapore Indoor Stadium
Tickets: S$108, S$88, S$68 (Not inclusive of standard SISTIC fee)

Tickets actually dh start jual lama dah..since Thursday, 17 December 2009 secara online kat sini atau juga bole dibeli at all authorised SISTIC outlets..

Paramore (source : encet gugel)

~sape baik hati nk blanje aku g konsert ni aku bg penginapan percuma kt umh sewa aku..hehehe

0 comments: