Thursday, February 11, 2010

..::Kucing2 Mak::..


my  MIL yang saya panggil mak sgt suka bela kucing..stakat ni rasanya ada lebih dr 10 ekor dh mak bela..ni antara gambar2 kucing mak yang aku amik..

halo..nama saya abang


abang tido

adik kepada abang yg suka main dlm longkang

kakak (adik abang jugak) yg dh beranak pinak

adik beradik abang yg baru lahir

adik yg merenung apentah

abang

mak kepada abang, kakak & adik

x tau nama apa tgh layan blues

apa tengok2..nk nenen pun tak senang

"get me out of this cage!!" ~ itu la agaknya dia nk ckp :p

tp stakat ni kucing2 mak x bole lawan kucing ni...

puss in boots ~ gemox gilos dh dia :p

kucing shrek ni dulunye adalah sgt comel..ntah mcm mane ntah dia dh bole jd gemox sesangat cenggitu..gambar kucing shrek gemox tu aku jumpa kt poster movie shrek : the final chapter..kalo korang x caya tgok kt sini..

sebelom dia menjadi obes :p

4 comments:

honey bunny said...

akak.. kem salam kt adik eak.. comei.. tetibe rindu ngn kiki n lala...

..::daria::.. said...

hehe..okies..nnti akak smpaikan slam awak kt adik..:p

~cemane la kucing nk jwb slam eak?meow meow...ngeh3

Dia.Honey said...

sooooooooooo cute!!!!!!!!!

..::daria::.. said...

Dia.Honey : :)