Friday, January 29, 2010

..::Pindah : Fasa 1::..

Smalam dh angkut baru 1/3 dr barang2 kt umh..menumpang kasih kt umh sab..kotak2 pinggan mangkuk,hadiah2 kawen yg x guna lagi dn mcm2 lagi..segan gile sebenarnya  huhu..terima kasih byk2 la pada sab n adi yg sudi membenarkan brg2 kami menyemak kt umah diorang..sgt terhutang budi..+_+

brg2 nk pindah mcm dh ada anak 8


Cite lain, laswik, setelah hampir 1/2 taun lebih kami duk sini, kami baru tau kewujudan KFC kt taman tampoi indah..why why??

ok mmg la kami bukan hantu KFC, tapi at least kalo dh boring makan nasik..bole aje g KFC owh..KFC KFC..aku rasa baik diorang wt signboard kt tepi jalan sblom masuk simpang ke KFC tu..kalo x..mmg org x tau ko tu wujud..agk terceruk lokasi nye..hermm..


KFC Taman Tampoi Indah

2 comments:

Zaza said...

hehe..camne leh tak pasan KFC tu..ntah2 Encik husband saja je tak bawak- dia soh masak!! hihi

..::daria::.. said...

hehehe..
KFC tu yg salah mas..lokasi terceruk sgt..:p

herm..ada possibility jugak tu suh masak sbb tu encet lebah x bgtau..keh3