Wednesday, January 27, 2010

..::Hepi Belated Burve Day Norma Irwany::..


25th January 2010 lepas birthday adik pompuan kesayangan hati hamba..Ape punye kakak lupa birthday adik..aduss..minggu ni agk bz..so belated pun belated la..janji gemuk x lupa kan baby..(mcm la ko baca blog gemuk ni kan wany :p)


dh mcm taik cicak

ok mari kita nyanyi ramai2 lagu hepi burve day khas utk wany wpun dia x dgr..one two..

~Happy birthday to you~

~Happy birthday to you~

~Happy birthday to Norma Irwany~

~Happy birthday to youuuu~

Taun ni 1st time gemuk xde kt Kuantan nk celebrate birthday baby yg ke-8..sori, gemuk ngn abang hasbi sibuk kemas umah dan setelkan macam2 sbb nk pindah umh sewa baru wiken ni..hopefully baby suke present yg gemuk post tu..semoga panjang umur, murah rezeki slalu..jadi budak yg pandai, baik dan menghormati ma n abah..nnti chinese new year kita jumpa k..^_^

2 comments:

ciPuding_7 said...

hepi besday wany yg chomel..
belajar rajen2..
cewah..
tak menahan ucapan utk kanak2..
aku dulu malas jgk..
:D

..::daria::.. said...

b/p wany joyah:

terima kaseh kak farah..
ok nnti wany akan bljar rajen2..hehe..bia jadi QS jugak mcm kak farah n gemuk..hohoho